spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a fost învinsă în primul meci din EHF European...

    CSM Târgu Jiu a fost învinsă în primul meci din EHF European League. „Ne-am ridicat la nivelul competiției“

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a pierdut prima confruntare din Grupa D EHF European League în fața formației maghiare Mothers KC, care s-a impus cu scorul 33-27, la pauză 16-14. Meciul a avut loc sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 21.00, în UMF Arena din Mosonmagyarovari. 

    Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a oferit o replică solidă liderului din Ungaria. Handbalistele lui Andrieș au făcut un meci foarte bun în Ungaria, la prima partidă din Grupa D a EHF European League. La debutul în grupele unei competiții europene, CSM Târgu Jiu a jucat cu mult curaj, cu ambiție, în fața unei echipe aflată la al treilea sezon consecutiv în cupele europene și care conduce în acest moment liga din Ungaria.

    Cu emoțiile inerente debutului într-o astfel de competiție, gorjencele au început ceva mai greu meciul din Ungaria. Jucătoarele din Ungaria au început în forță meciul și au marcat de trei ori fără să primească gol. CSM Târgu Jiu a avut o revenire de senzație și a reușit să marcheze de 5 ori fără să primească gol, scor 3-5.
    Meciul s-a echilibrat și formația din Ungaria a reușit să preia conducerea 9-7 și 10-7 în minutul 19. Echipa ungară nu a mai cedat conducerea până la finalul primei reprize, scor 16-14.
    CSM Târgu Jiu a început mai slab repriza secunda și a fost condusă la o diferență de 5 goluri, 21-16.

    CSM Târgu Jiu a jucat din ce in ce mai bine și s-a apropiat la doar două goluri, 24-22, dar a venit eliminarea Laurei Popa Moldovan care s-a simțit imediat, fiind marcate trei goluri în poarta echipei noastre, care se afla în inferioritate numerică, scorul ajungând la 27-22.
    Echipa noastră a reușit să revină la 3 goluri.
    Din păcate, CSM Târgu Jiu a pierdut-o pentru finalul meciului pe Iuliia Andriichuk, accidentată. Finalul de meci le-a aparținut gazdelor care au încheiat partida la 33-27.

    „Este un meci de referință pentru noi“

    Liviu Andrieș, antrenorul echipei CSM Târgu Jiu,  a spus că jocul echipei sale s-a ridicat la nivelul EHF: „Felicit echipa gazdă pentru victoria obținută, dar cred că și noi ne-am ridicat la nivelul competiției. Este un meci de referință pentru noi. Ne-am ridicat la nivelul adversarilor și pentru asta sunt mulțumit“.

    Alexandra Gavrilă a precizat că așteaptă returul și că speră ca nivelul de joc să fie îmbunătățit.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: