spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a câștigat prima partidă din seria...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a câștigat prima partidă din seria de play-out

    CSM Târgu Jiu a câștigat prima partidă din seria de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, scor 82-78, contra CSM Galați. CSM Târgu Jiu conduce seria de play-out cu 1-0. Meciul 2 se va disputa joi, 11 aprilie, de la ora 19.00. 

    Arsenije Vuckovic a fost cel mai bun om al gorjenilor. Pivotul bosniac a totalizat 24 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. A fost urmat de căpitanul Dimitrius Underwood, care a terminat meciul cu 12 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. Milan Luzaic a terminat meciul cu 11 puncte, o recuperare și 6 pase decisive. Jalen Dupree a totalizat 9 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Ethan Wright a încheiat meciul cu 8 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Tot cu 8 puncte a terminat meciul și americanul Cameron Oluyitan. Camil Berculescu a avut o evoluție foarte bună în această seară, în care a reușit să înscrie 5 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Modul în care s-a apărat Camil în această seară, determinarea cu care a intrat în teren a fost motivul pentru care suporterii gorjeni l-au aplaudat pe baschetbalistul gorjean. Deși cu arcada spartă, după un contact dur cu un adversar, Camil a revenit pe teren și a pus umărul la victoria echipei gorjene. Pe lista marcatorilor și-a trecut numele și David Antonescu. Tânărul baschetbalist a reușit 3 puncte, dar și 12 recuperări! Noam Weinberg a încheiat meciul cu 2 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

    CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 12p, David Antonescu 3p, Noam Weinberg 2p, Milan Luzaic 11p, Ethan Wright 8p, Camil Berculescu 5p, Cameron Oluytan 8p, Jalen Dupree 9p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 24p, Alexandru Mitu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: