spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu se pregătește de meciurile eliminatorii

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu se pregătește de meciurile eliminatorii

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu se pregătește de meciurile eliminatorii, pentru a rămâne în prima ligă, jucând împotriva echipei CSM Galați, care a terminat Grupa 11-18 pe penultimul loc. Cu toate acestea, echipa lui Florin Nini este un adversar care s-a mobilizat în unele meciuri și a reușit rezultate neașteptate.

    Primul meci va avea loc marți, 9 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din municipiu.

    „Cunoaștem mentalitatea implementată la Galați de către Florin Nini, care este un luptător și care se va agăța de orice speranță pentru a putea rămâne în Liga Națională și sezonul viitor. De asemenea, Galați e o echipă care, chiar dacă are un număr relativ mic de victorii în acest sezon, a pus probleme unor oponenți mult mai puternici. Astfel, la Vâlcea, acum două etape, au pierdut pe final de meci, în condițiile în care în sfertul trei conduceau cu cinci puncte, astfel că trebuie să fim foarte atenți, concentrați, și în același timp să jucăm cel mai bun baschet al nostru”, a spus Claudiu Alionescu, directorul tehnic al secției baschet din cadrul CSM Târgu Jiu.

    Octavian Popa Calotă este incert pentru jocurile cu Galați. Daniel Mâinea a început antrenamentele, dar, foarte probabil, nu va prinde minute pe final de sezon.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: