spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 24, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu a învins cu 11-0 formația AS...

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a învins cu 11-0 formația AS 7 Noiembrie Costești

    CSM Târgu Jiu a înregistrat, miercuri seară, a 10-a victorie consecutivă în campionat, după ce a trecut, pe teren propriu, scor 11-0, la pauză 6-0, de AS 7 Noiembrie Costești. Golgheterul Bebeto Lupuleț a marcat 4 goluri( min. 40, 50, 51, 53), Albert Cărămidaru (min. 29 și 30) și Tudor Pătrășcoiu(min. 33 și 44) au reușit ”dubla” în acest meci. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele și Ovidiu Rasoveanu(min. 37), Robert Ciocea(min. 56) și Andrei Trancău(min.73).

    Într-un veritabil antrenament cu public, CSM Târgu Jiu a oferit un spectacol total în această seară pe Municipal, cu 11 goluri marcate și numeroase alte ocazii de poartă, totul pentru a 10-a victorie consecutivă a echipei pregătită de Mario Găman.

    „A fost o partidă la îndemâna noastră“

    Fără Adelin Pîrcălabu, Marian Habet, Fabian Bărănescu sau Alexandru Oprița, titularii obșnuiți din garnitura de start a CSM Târgu Jiu, Mario Găman a început meciul cu AS Costești cu următorul ”11”:  Ionuț Buță – Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu, Eduard Trăistaru – Albert Filip, Albert Cărămidaru, Tudor Pătrășcoiu, Ovidiu Rasoveanu, Mario Țambu – Bebeto Lupuleț. Pe parcurs au mai intrat: Mihăiță Miculicean, Ionuț Purdescu, Elis Detculescu, Robert Ciocea și Andrei Trancău.

    CSM Târgu Jiu a fost susținută de aproape 1000 de spectatori,

    Spectacolul din teren s-a mutat apoi în vestiarul CSM, acolo unde zeci de copii au sărbătorit victoria împreună cu favoriții lor.

    ”A fost o partidă la îndemâna noastră, în care diferența de valoare a fost clar în favoarea noastră. Băieții au jucat excelent din toate punctele de vedere”, a declarat la finalul meciului, antrenorul Mario Găman.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!