spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal seniori CSM Târgu Jiu a pierdut amicalul cu CSM...

    Echipa de fotbal seniori CSM Târgu Jiu a pierdut amicalul cu CSM Jiul Petroșani

    Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a pierdut partida disputată, în weekend, în deplasare, pe terenul echipei de Liga a 3-a CSM Jiul Petroșani. Gazdele s-au impus cu 2-0, scor stabilit încă din prima repriză. A fost al treilea meci amical din această vară pentru echipa antrenată de Mario Găman. 

    CSM Târgu Jiu a încheiat încă o săptămână de pregătire, cu un joc amical împotriva unei echipe foarte bune din Liga a 3-a, o echipă cu pretenții la nivelul eșalonului 3. Băieții lui Mario Găman au făcut un meci foarte bun în fața unui adversar cu obiective importante în sezonul următor. Deși veneau după o perioadă intensă de antrenamente și după un amical disputat vineri, cu o altă echipă de Liga 3-a, Vulturii Fărcășești, cu care a remizat, scor 2-2, jucătorii lui Mario Găman au cedat cu greu în fața echipei din Petroșani. Oboseala și ușoara lipsă de experiență în unele momente ale jocului au înclinat balanța în favoarea gazdelor. Meciul a fost decis de două goluri marcate în prima repriză, în minutele 27 și 45. După pauză, meciul a rămas în continuare deschis, cu ocazii de ambele părți, și puțin a lipsit ca echipa lui Mario Găman să înscrie. S-a terminat 2-0 pentru gazde. Mario Găman consideră că a fost un test util pentru echipa sa, care a scos în evidență unele aspecte ce trebuie remediate în următoarea perioadă.

    Am terminat această săptămână cu un meci amical împotriva unei echipe foarte bune de Liga 3-a. Dacă este să ținem cont de perioada de pregătire în care ne aflăm, meciul a fost unul cu un ritm intens, cu ocazii de ambele părți. A fost un test foarte util,  pentru că din aceste jocuri avem numai de învățat și în cel mai scurt timp trebuie să remediem greșelile, atât cele individuale, cât și cele colective. Trebuie să avem mai multă încredere în noi, personalitate, concentrare, pentru că orice amănunt este important în dinamica unui joc”, a spus Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!