spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a câștigat turneul de baraj de...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a câștigat turneul de baraj de la Mioveni

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a câștigat și meciul 3 de la Mioveni, din turneul de baraj, scor 29-28, cu HC Zalău. Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 8 goluri. Cu trei victorii din 3 meciuri, CSM Târgu Jiu a câștigat turneul de la Mioveni și va evolua și în sezonul următor în Liga Florilor.

    Cu problema menținerii în Liga Florilor rezolvată încă de sâmbătă, CSM Târgu Jiu și HC Zalău și-au măsurat forțele în meciul trei, care mai conta doar pentru stabilirea câștigătoarei grupei. Eliberate de presiune rezultatului, ambele echipe au oferit un joc plăcut, cu reușite frumoase. Câștig de cauză a avut CSM Târgu Jiu. Acum, cele două echipe pot intra liniștite în vacanță.

    CSM Târgu Jiu și HC Zalău au finalizat turneul de la Mioveni, într-o dispută încheiată în favoarea gorjencelor, la limită, scor 29-28. Partida a avut două reprize distincte. Prima parte a fost dominată de gruparea gorjeană, care a intrat la pauză la +4 pe tabelă, scor 17-13. Partea a doua, deși ceva mai echilibrată, a aparținut totuși echipei din Zalău. Chiar și așa, echipa lui Liviu Andrieș a reușit să se impună. CSM Târgu Jiu a câștigat toate cele trei partide din turneul de la Mioveni și a încheiat grupa de baraj pe primul loc, cu punctaj maxim, 9 puncte. Deși oboseala și presiunea și-au spus cuvântul în evoluția handbalistelor noastre, CSM Târgu Jiu a fost echipa care a dominat turneul. Gorjencele au avut și cel mai bun atac, dar și cea mai bună apărare, după cele trei dispute de la Mioveni.

    „Am câștigat și al treilea meci din turneul de la Mioveni. Obiectiv îndeplinit! Felicitări fetelor pentru întreg sezonul. Acum urmează o binemeritată vacanță. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și îi așteaptăm și-n sezonul următor, tot în Liga Florilor” a spus antrenorul Liviu Andrieș, la finalul partidei cu Zalău.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!