spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, învinsă de Gloria Bistrița la o...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, învinsă de Gloria Bistrița la o diferență de 21 de goluri

    CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea din etapa a 25-a din Liga Florilor, în deplasare, pe terenul echipei Gloria Bistrița, cu scorul 42-21. În înfrângerea suferită la Bistrița, Sabine Klimek, cu 4 goluri marcate, a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu.

    CSM Târgu Jiu a înregistrat cea mai drastică înfrângere din acest sezon pe terenul echipei de pe locul 3, Gloria Bistrița. A fost o repetiție pentru ambele echipe în perspectiva meciului din Final 4-ul Cupei României, de săptămâna viitoare. Câștig de cauză din această confruntare a avut echipa din Bistrița, medaliată cu bronz în această ediție de campionat. Gazdele au dominat meciul de la un capăt la celălalt.

    „Diferența de scor ne face să ne punem anumite semne de întrebare“

    CSM Târgu Jiu vrea să facă repede uitat acest eșec și să prezinte o altă față la partida din Final 4-ul Cupei României. Liviu Andrieș crede cu tărie că evoluția de la Bistrița nu reflectă cu adevărat nivelul echipei arătat în acest sezon. „A fost un meci în care am întâlnit medaliata cu bronz a campionatului, însă diferența de scor ne face să ne punem anumite semne de întrebare. Cu toate acestea, vreau să trecem cât putem de repede peste acest eșec și să ne pregătim pentru Final 4-ul Cupei Romaniei de săptămâna viitoare și să arătăm o cu totul altă față. Credem cu tărie ca nivelul echipei este cu totul altul și sper să demonstrăm asta în meciul următor, în care vom întâlni tot Gloria Bistrița”, a spus Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu.

    CSM Târgu Jiu se va întoarce săptămâna viitoare la Bistrița, pentru meciurile din Final 4-ul Cupei României. În ultima etapă din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila, pe 26 mai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: