spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu joacă pe teren propriu două meciuri...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu joacă pe teren propriu două meciuri cu HK Onnereds(Suedia)

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va disputa, pe teren propriu, ambele meciuri din Turul 3 al EHF, pe 18 și 19 noiembrie 2023. CSM Târgu Jiu va juca cu HK Onnereds(Suedia).

    Calificarea în grupele EHF se joacă la Târgu-Jiu! Echipa de handbal feminin a CSM va juca în Turul 3 din European League Woman 2023-2024, cu Onnereds HK din Suedia. După ce Onnereds HK a trecut de austriecele de la Hypo Niederosterreich, reprezentanții clubului gorjean au luat legătura cu oficialii clubului suedez și, după câteva zile de negocieri, au ajuns la o înțelegere privind disputarea celor două partide în orașul lui Brâncuși.

    Primul meci se va juca pe 18 noiembrie 2023, chiar de ziua de naștere a directorului CSM Târgu-Jiu, Robert Bălăeț, care speră să primească victoria drept cadou. Va fi o sărbătoare și pentru suporterii din județ, care au posibilitatea să asiste la meciuri de nivel superior și să încurajeze echipa pentru calificarea în grupele EHF, șansele crescând ca urmare a disputării partidelor pe teren propriu.

    Echipa din Suedia nu este una de neglijat. Onnereds a terminat campionatul pe locul 3, dar antrenorul gorjencelor, Liviu Andrieș, afirmă că CSM are atuu-urile unei competiții interne superioare și disputării celor două partide pe teren propriu. Este o premieră pentru o echipă de handbal feminin din Târgu-Jiu să evolueze în cupele europene. Tehnicianul gorjencelor spune că este o realizare enormă pentru o formație înființată de puțin timp.

    „Este un atu pentru noi. Este pentru prima dată când o echipă feminină de handbal participă la turul III preliminar. Ne bucură această știre. Este o mare realizare și ne bucură faptul că suporterii pot să vadă live aceste meciuri“, a spus Liviu Andrieș, antrenorul echipei CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: