spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu și-a îndeplinit obiectivul

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu și-a îndeplinit obiectivul

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a reuşit să înregistreze o victorie extrem de importantă pe terenul echipei CSM Slatina și să-și ia, astfel, revanșa, pentru partida pierdută pe teren propriu. Meciul s-a disputat duminică, 12 martie și a contat pentru etapa a-18-a din Liga Florilor.

    Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus cu 25-21, la pauză 12-10. Cea mai bună marcatoarea din tabăra gorjeană a fost Alexandra Gavrilă, cu 7 goluri. CSM Târgu Jiu a înregistrat a-7-a victorie din actuala ediție de campionat şi a ajuns la 21 de puncte în clasament. Gruparea gorjeană a urcat pe locul 9 în Liga Florilor.

    „Dorim să scăpăm și de baraj“

    Antrenorul Liviu Andrieș a precizat că echipa sa este matematic salvată de la retrogradare, iar următorul obiectiv este evitarea barajului: „Suntem fericiți pentru că am câștigat. Ne doream să câștigăm, pentru că am dorit să ne luăm revanșa după meciul tur pierdut la un singur gol. Astăzi am arătat că suntem pe drumul cel bun și ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a scăpa de la retrogradare, iar acum dorim să scăpăm și de baraj. Mai avem opt etape în care vrem să creștem de la meci la meci. Știam că ne așteaptă o săptămână grea pe care am terminat-o foarte bine, spre excepțional“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: