spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportJunioarele 4 CSM Târgu Jiu s-au calificat la Turneul Euroregiune RO4

    Junioarele 4 CSM Târgu Jiu s-au calificat la Turneul Euroregiune RO4

    Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost, în week-end-ul trecut, gazda Turneului 4 din cadrul ediției cu numărul 9 a Trofeului „Oltenia” la handbal feminin, turneu rezervat categoriei de vârstă junioare 4. 13 echipe din 6 județe au luat parte la turneul disputat la Târgu Jiu. Echipa de handbal feminin Junioare 4 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Ionuț Mazilu, s-a confruntat la acest turneu cu LPS Târgu Jiu, CS Novaci, CS Jiul Rovinari și HCM Craiova. Junioarele CSM Târgu Jiu au câștigat toate cele 4 meciuri și s-au calificat la Turneul Euroregiune RO4.

    Au fost prezente 13 echipe din 6 județe din sudul țării: Dolj, Olt, Mehedinți, Vâlcea, Argeș și Gorj. CSM Târgu Jiu, CS Novaci, CS Jiul Rovinari, HCM Craiova, CSS Craiova, Viitorul Iulius Craiova, CSM Slatina, CSS Caracal, Danubius Corabia, CSS Corabia, ARYS Râmnicu Vâlcea, Viitorul H2O Pitești și CSS Drobeta Turnu Severin au fost echipele care s-au confruntat timp de două zile în Sala Sporturilor și în Sala LPS din Târgu Jiu.

    Meciurile din acest weekend au contat pentru clasamentul pe euroregiune, ceea ce înseamnă că la finalul acestui turneu s-a realizat un clasament al echipelor din Gorj, iar CSM Târgu Jiu a fost echipa care a reușit să termine cu victorii pe linie ultimul turneu din cadrul Torfeului Oltenia și să se califice, de pe primul loc, la Turneul Euroregiune RO4.

    Junioarele 4 CSM Târgu Jiu au început seria meciurilor din acest turneu cu o victorie concludentă, scor 25-11, în fața celeilalte reprezentante a orașului Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu. Elevele lui Ionuț Mazilu și-au continuat parcursul bun și în fața echipei CS Jiul Rovinari, de care a trecut fără probleme, scor 21-12. Junioarele 4 CSM Târgu Jiu s-au impus și în meciul cu CS Novaci, câștigat categoric, scor 27-8. În ultima partidă a turneului, la capătul unui meci echilibrat, CSM Târgu Jiu a trecut și de HCM Craiova, scor 25-23.

    „S-au descurcat foarte bine“

    Ionuț Mazilu, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 4, a spus că toate jucătoarele au avut o prestație bună: A fost un turneu reușit, creștem de la meci la meci, de la turneu la turneu. În cele 4 meciuri am folosit tot lotul avut la dispoziție. Am încercat să le dau minute și fetelor mai micuțe din lot. Toate s-au descurcat foarte bine. Le felicit pentru prestația din acest turneu. Așteptăm să vedem unde se va ține următorul turneu, dar până atunci continuăm să ne antrenăm și să acumulăm cât mai mult, pentru a ne prezenta cât se poate de bine la turneul următor”.

    La finalul turneului a avut loc și o festivitate de premiere, în care s-au acordat medalii, diplome și tricouri tuturor echipelor participante. Mihai Milu, președintele Asociației Sportul pentru toți din Dolj, unul dintre organizatorii turneelor Trofeul ”Oltenia”, a fost cel care a acordat medaliile și diplomele echipelor participante.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: