spot_img
27.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele
    AcasăSportMedalia de bronz pentru un luptător gorjean la Campionatului Național Individual de...

    Medalia de bronz pentru un luptător gorjean la Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă

    Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu a cucerit medalia de bronz la ediția din acest an a Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă Seniori. După argintul cucerit anul trecut, Alexandru Beșliu a urcat pentru al doilea an consecutiv pe podiumul competiției de la malul mării.

    Organizat pe plaja de la Obelisc, turneul s-a desfășurat în perioada 10-16 iunie.

    ”Alex a facut o competiție extrem de bună. A pierdut doar un singur meci la o diferență de cateva secunde, după ce a câștigat 4 meciuri contra unor seniori cu experiență, medaliați de mai multe ori pe plajă sau saltea. Sunt mulțumit, deși știam că putea să lupte în finala mare”, a declarat, după competiția de la malul mării, antrenorul Mădălin Gorjanu.

    La startul evenimentului sportiv s-au aliniat sute de sportivi legitimați la cluburi din întreaga ţară, iar printre cei care s-au luptat pentru o medalie s-a numărat și vicecampionul național la categoria +90 de kilograme, Alexandru Beșliu.

    Multiplul campion la lupte pe saltea și pe plajă, Alexandru Beșliu, a avut o evoluție excelentă la acest turneu. Luptătorul gorjean și-a îmbogățit palmaresul cu o nouă medalie. După patru victorii consecutive, Alex a fost la doar câteva secunde de finala mare la categoria +90 de kilograme. A luptat în cele din urmă pentru medalia de bronz, pe care a câștigat-o fără probleme. Alex nu va avea prea mult timp la dispoziție să savureze noul succes. Revine la antrenamente în această săptămână în vederea pregătirii pentru Cupa României Seniori.

    Merită felicitări pentru ce a făcut în cele 4 meciuri foarte, foarte bune. Urmează două zile de pauză și o să revină la antrenamente, pentru că, într-o lună, va avea loc și Cupa României de seniori și trebuie să continuăm pregătirea”, a mai precizat antrenorul Mădălin Gorjanu.

    Alți 5 luptători pregătiți de Mădălin Gorjanu au intrat în competiție

    Alți 5 luptători pregătiți de Mădălin Gorjanu au intrat în competiția de la malul mării. Octavian Mitoi, și el cu rezultate bune în luptele pe plajă, dar și 4 debutanți la diferite categorii de vârstă și greutate: Vlad Bejinariu, Ștefan Măceșanu, Mario Ilinca și Rareș Ninu. Octavian Mitoi a fost la un pas de semifinale. O sincopă pe finalul meciului decisiv l-a privat pe Octavian Mitoi de o luptă pentru o medalie. Mădălin Gorjanu consideră că turneul de la malul mării a fost o experiență foarte bună pentru cei 4 luptători juniori, debuntați la o competiție de o asemenea anvergură.

    O evoluție bună la această competiție a avut-o și Octavian Mitoi, care a fost aproape de o semifinală, dar a pierdut în meciul decisiv, chiar pe final. Sunt sigur că a fost o experiență foarte bună și pentru ceilalți debutanți, care vor avea toată vara la dispoziție pentru a îmbunătății anumite aspecte până la revenirea în competițiile oficiale”, a mai spus antrenorul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!