spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăSportMedalie de argint pentru pugilistul gorjean Alexandru Sulea

    Medalie de argint pentru pugilistul gorjean Alexandru Sulea

    Pugilistul gorjean Alexandru Sulea a obținut medalia de argint la turneul internațional „Centura Moldovei”, desfășurat la Iași. Sportivul, legitimat la CSM Târgu Jiu, a concurat la categoria de 86 de kilograme și a avut o evoluție remarcabilă, fiind pregătit de fostul mare pugilist, Petrișor Gănănău. Acest rezultat îl aduce foarte aproape de o convocare la lotul național al României, pentru pregătirea Campionatului European din octombrie. „Alexandru a avut o evoluție excelentă la acest turneu și sunt foarte mulțumit de rezultat”, a declarat antrenorul său.

    Turneul „Centura Moldovei”, care a avut loc între 3 și 8 septembrie 2024, a reunit pugiliști de la categoriile de vârstă Tineret și Seniori U22 masculin, fiind o competiție cu participare internațională de mare calibru. Alexandru Sulea, medaliat anterior la Cupa României de Tineret și Seniori U22, a demonstrat din nou o formă bună, trecând în sferturile de finală de Andrei Constantin Agache, după o luptă intensă. În semifinale, Alexandru l-a învins pe David Bazov din Israel, calificându-se în finală, unde a întâlnit un pugilist experimentat din Ucraina, Ashot Kocyarian. Deși a pierdut finala la puncte, performanța sa l-a plasat în atenția antrenorilor naționali pentru o posibilă selecție la lotul României.

    „Alexandru Sulea este foarte posibil să fie convocat la lotul Național“

    Antrenorul Petrișor Gănănău a spus că este mulțumit de rezultatul obținut: „Alexandru a avut o evoluție foarte bună la acest turneu. Având în vedere ca a fost un turneu extrem de puternic, la care au participat pugiliști de mare valoarea la toate categoriile de greutate, pot spune că sunt foarte mulțumit de acest rezultat. Alex mi-a ascultat toate indicațiile pe tot parcursul turneului și în final ne-am bucurat împreună de o clasare pe podium. Cu acest rezultat, Alexandru Sulea este foarte posibil să fie convocat la lotul național și selectat pentru Campionatul European, care va avea loc în luna octombrie. Felicitări Alex, pentru un rezultat notabil pentru CSM Târgu Jiu! Pe această cale, vreau să mulțumim conducerii clubului, domnului director Robert Bălăeț, și tuturor celor care ne susțin. Ne întoarcem la Târgu Jiu și vom continua să muncim mult mai mult, pentru că avem potențial și vrem să facem performanță, atât la nivel național, cât și la nivel internațional”, a adăugat Gănănău.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!