spot_img
25.1 C
Târgu Jiu
joi, iunie 27, 2024
Altele
    AcasăSportO pugilistă de la CSM Târgu Jiu va reprezenta România la Campionatul...

    O pugilistă de la CSM Târgu Jiu va reprezenta România la Campionatul European de Box pentru juniori

    O pugilistă de la CSM Târgu Jiu, Alisia Bîrzava, va reprezenta România la Campionatul European de Box pentru juniori care va avea loc în Bosnia Herţegovina, în perioada 21-30 iunie. Alisia Bîrzava, sportivă pregătită la CSM Târgu Jiu de antrenorul Petrișor Gănănău, va intra în ring la categoria 50 de kilograme.

    „Este foarte ambițioasă, muncește foarte mult la antrenamente și își dorește să câștige o medalie la Campionatul European, iar eu cred cu tărie că ea poate scoate un rezultat de excepție”, a declarat Petrișor Gănănău, încrezător în forțele sportivei pe care o antrenează la CSM Târgu Jiu.

    „Voi da tot ce am mai bun la Campionatul European“

    „Merg acolo încrezătoare în forțele mele. Știu că este o competiție grea, unde vin cele mai bune sportive din Europa, dar voi da tot ce am mai bun la Campionatul European, pentru Târgu Jiu, pentru România”, a spus Alisia Bîrzava.

    Alisia Bîrzava are mai bine de doi ani de zile de când se antrenează la CSM Târgu Jiu sub îndrumarea antrenorului Petrișor Gănănău. Sportiva, născută 2008, a debutat pentru CSM Târgu Jiu într-o competiție oficială anul trecut la Cupa României la Box Feminin pentru Junioare, eveniment care s-a desfășurat la Ploiești. La doar un an distanță, cu multă muncă și sacrificii, Alisia a făcut un alt pas uriaș în cariera ei, fiind convocată la lotul național de junioare. Mai mult, ambițioasa sportivă de la CSM Târgu Jiu, va reprezenta România la cea mai importantă competiție continentală la nivel de juniori, Europeanul de Box pentru juniori. Anul acesta competiția a fost atribuită Bosniei Herțegovina.

    Alisia Bârzava, sportivă care împlinește 16 ani în luna decembrie, s-a antrenat în această săptămână la Bucureşti, la lotul naţional, în vederea pregătirii competiţiei continentale. La lotul național feminin de box, Alisia este pregătită de antrenorii Adrian și Mihaela Lăcătuș.

    Alisia Bîrzava va intra în ring în limitele categoriei 50 de Kg.

    Petrișor Gănănău, antrenor secția de box a CSM Târgu Jiu, a spus că sportiva este foarte ambițioasă: ”Alisia este legitimată la CSM Târgu Jiu de mai bine de doi ani de zile. Munca depusă în această perioadă își spune cuvântul. Este foarte ambițioasă, muncește foarte mult la antrenamente și își dorește să câștige o medalie la Campionatul European, iar eu cred cu tărie că ea poate scoate un rezultat de excepție. Se pregătește până la epuizare, iar pentru mine ea este deja o câștigătoare. A demonstrat în acești doi ani de zile, de când muncesc cu ea, că poate să fie cea mai bună la categoria ei și, în același timp, sa reprezinte România la un Campionat European. Mă bucur din suflet pentru Alisia și sper să facă o treabă bună în Bosnia Herzegovina. Am vorbit cu Alisia înainte de plecarea spre Bosnia și mi-a spus că merge acolo încrezătoare în forțele sale și că va da totul la Campionatul European. Sunt convins de acest lucru pentru că este o fire ambițioasă. Pentru mine este mare realizare că participă la acest turneu și mă bucur din suflet că ea este legitimată la CSM Târgu Jiu, iar din acest punct de vedere vreau să-i mulțumesc domnului director Robert Bălăeț și familiei CSM Târgu Jiu pentru susținere. All eyes on Alisia! Îi dorim multă baftă!”

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!