spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăSportPugilistul gorjean Alexandru Sulea a câștigat Cupa Municipiului Zalău

    Pugilistul gorjean Alexandru Sulea a câștigat Cupa Municipiului Zalău

    Sportivii secției de box a CSM Târgu Jiu au participat în weekend-ul trecut la Cupa Municipiului Zalău. Alexandru Sulea a câștigat Cupa Municipiului Zalău. Pugilistul gorjean a câștigat trofeul pus în joc la categoria 86 de kilograme. 

    Alexandru Sulea, medaliatul cu argint la Cupa României de Tineret și Seniori U22 Masculin de anul acesta, Alexandru Sulea, a urcat în ring la categoria 86 de kilograme. A dominat categoria și a câștigat fără probleme Cupa Municipiului Zalău.

    CSM Târgu Jiu a mers la Zalău cu Hector Văduva, la categoria 30 de kilograme, Sebastian Petrea, la categoria 32 de kilograme și Corleone Bonculescu, la categoria 54 de kilograme, toți trei la cea mai mică dintre categoriile de vârstă. La juniori, la masculin, pentru Târgu Jiu au urcat în ring Alexandru Licuriceanu, la categoria 48 de kilograme și Răzvan Tomescu, la categoria 60 de kilograme. Tot la categoria de vârstă juniori, dar la feminin, CSM Târgu Jiu a fost reprezentată de Alisia Bîrzavă, la categoria 48 de kilograme. La tineret, CSM Târgu Jiu a boxat la Zalău prin Valentin Cărbunaru, la categoria 71 de kilograme, în timp ce la seniori, pentru CSM Târgu Jiu a urcat în ring, Alexandru Sulea, care a boxat la categoria 86 de kilograme.

    „Toți sportivii de la CSM Târgu Jiu au avut evoluții foarte bune“

    Petrișor Gănănău, antrenorul coordonator al secției de box de la CSM Târgu Jiu, a fost mulțumit de prestația elevilor săi la acest turneu: „Toți sportivii de la CSM Târgu Jiu au avut evoluții foarte bune. Pot spune că sunt încântat de prestația lor, mai ales de cea a lui Alexandru Sulea, care a făcut meciuri foarte bune, mi-a ascultat indicațiile și a câștigat finala turneului la 86 de kilograme. Mă bucur că putem participa la astfel de competiții, sunt turnee foarte utile în perspectiva meciurilor oficiale. În luna august vom participa la un alt turneu, pentru că vreau să pun în practică mai des ceea ce facem la antrenamente. Vreau să-i văd mai des la treabă pe sportivii mei, în astfel de meciuri pentru a vedea la ce nivel suntem, ce putem îmbunătăți și ce obiective ne propunem pentru viitor”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!