spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 7, 2024
Altele
    AcasăSportS-a reunit echipa de handbal CSM Târgu Jiu. Programul meciurilor amicale

    S-a reunit echipa de handbal CSM Târgu Jiu. Programul meciurilor amicale

    Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu s-a reunit la începutul acestei săptămâni și a început antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon din Liga Florilor. Oficialii clubului și staff-ul tehnic au definitivat și programul de meciuri amicale din această perioadă de pregătire.

    Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va disputa o serie de partide de verificare între 27 iulie și 25 august. Pe 1 septembrie este programată prima etapă din Liga Florilor, sezonul 2024-2025.

    Handbalistele au început antrenamentele chiar în ziua reunirii. Ele vor face pregătire fizică în următoarele zile, pentru reacomodare la efort, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Seria de meciuri amicale va începe pe 27 iulie, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu SCM Craiova, la Târgu Jiu. În perioada 9-11 august, CSM Târgu-Jiu va organiza turneul ”Memorialul Mircea Pașek”, la care participă Minaur Baia Mare, HC Zalău și CSM Slatina. În perioada 16-18 august, CSM Târgu Jiu va disputa alte două partide amicale, în cadrul unui turneu organizat tot la Târgu Jiu, la care și-au anunțat participarea Măgura Cisnădie și Activ Prahova Ploiești. Cu o săptămână înainte de debutul noului sezon, CSM Târgu Jiu se va deplasa la Brașov pentru un puternic turneu, la care participă echipa gazdă, Corona Brașov, dar și grupările de primă ligă, SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie.

    PROGRAM MECIURI AMICALE

    27 iulie CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova
    9-11 august Memorialul Mircea Pașek – Sala Sporturilor Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu, CSM Slatina, HC Zalău și HC Baia Mare
    16-18 august – Turneu Sala Sporturilor Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu, Măgura Cisnădie, Activ Ploiești
    23-25 august – Turneu Sala Sporturilor Brașov – Corona Brașov, CSM Târgu Jiu, SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie
    *(datele și orele de disputare ale partidelor de verificare, dar și eventualele schimbări în cadrul programului de meciuri amicale vor fi anunțate în timp util)

    LIGA FLORILOR ÎNCEPE PE 1 SEPTEMBRIE

    Gruparea gorjeană va avea parte de un debut dificil de campionat. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va începe sezonul cu o deplasare la Buzău, pe 1 septembrie, contra Gloriei. Echipa buzoiană, una destul de redutabilă pe teren propriu, a terminat sezonul trecut pe locul 7. În etapa a 2-a, în prima confruntare de pe teren propriu, pe 8 septembrie, CSM Târgu Jiu se va duela cu vicecampioana României, Rapid București. Gruparea gorjeană va merge în etapa a 3-a în Bănie, pentru derby-ul regional, cu SCM U Craiova. Etapa a 4-a va consemna un nou duel pe teren propriu. CSM Târgu Jiu va da piept cu echipa campioană a României, CSM București. În etapele a 9-a și a 10-a, gruparea gorjeană se va confrunta cu echipele promovate din eșalonul secund, CSM Iași și CSM Slatina. Gruparea gorjeană va încheia turul de campionat, pe teren propriu, în compania celor de la Gloria Bistrița.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!