spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 27, 2024
Altele
    AcasăSportSimona Halep joacă la Trofeul Clarins: Duel cu McCartney Kessler!

    Simona Halep joacă la Trofeul Clarins: Duel cu McCartney Kessler!

    Simona Halep va face debutul în sezonul de zgură marți, la Trofeul Clarins din Paris, un turneu din categoria „WTA 125”. Meciul ei împotriva lui McCartney Kessler, o jucătoare americană, va fi transmis în direct pe LiveBlog de HotNews.ro.

    În prima sa apariție în turneu, Simona va concura împotriva lui McCartney Kessler, care ocupă locul 123 în clasamentul mondial al tenisului feminin.

    Kessler, în vârstă de 24 de ani, a atins cel mai înalt clasament al său, locul 119 în clasamentul WTA, pe 22 aprilie 2024.

    Duelul de marți este programat să aibă loc pe terenul central al complexului Lagardère din Bois de Boulogne, Paris, începând cu ora 16:00 și va fi transmis în direct pe LiveBlog de HotNews.ro.

    Această partidă va fi a treia pe terenul central în ziua respectivă, după meciurile dintre Alize Cornet și Yulia Starodubtseva și Anastasia Zakharova și Diane Parry.

    Cu retragerea lui Ana Bogdan, România mai este reprezentată la competiția din Paris de Gabriela Ruse, care va juca împotriva chinezoaicei Lin Zhu.

    Trofeul Clarins se desfășoară în perioada 13-19 mai, fiind parte din categoria WTA 125 și e jucat pe zgură, la complexul Lagardère din Bois de Boulogne. Premiile totale sunt în valoare de 115.000 de euro, iar campioana en-titre este Diane Parry.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!