spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 8, 2024
Altele
    AcasăSportVictorie pentru echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu în primul...

    Victorie pentru echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu în primul meci amical

    Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a disputat sâmbătă, 20 iulie, prima partidă, după ce proiectul fotbalistic a demarat la mijlocul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Mario Găman s-a impus în primul amical al verii cu 4-1 în fața echipei secunde a FCU Craiova.

    Meciul a avut loc pe terenul 3 de antrenamente, din Complexul Sportiv Municipal. CSM Târgu Jiu a primit vizita echipei FCU Craiova 2, fostă echipă de Liga 3, retrogradată în această vară în eșalonul 4.

    Pe o vreme destul de bună pentru fotbal și sub privirile a numeroși iubitori de fotbal veniți să vadă la lucru pentru prima dată echipa, băieții lui Mario Găman au avut poftă de joc. Scorul înregistrat la finalul meciului, 4-1, a mulțumit staff-ul tehnic al echipei, care a recunoscut, însă, că mai sunt multe aspecte de pus la punct. Perioada de pregătire este destul de lungă, iar Mario Găman își dorește cât mai multe partide amicale, pentru a regla din mers angrenajul echipei.

    CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorul ”11”: Ionuț Buță – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, George Miculiceanu, Lucian Marina, Marian Habet, Adelin Pîrcălabu, Albert Filip, Alexandru Lăpădat, Albert Cărămidaru, Bebeto Lupuleț.

    Partida a fost controlată în cea mai mare parte de formația gorjeană, care a avut și primele ocazii ale meciului. După 10 minute de joc, pe fondul unei ușoare dominări a echipei din Târgu Jiu, au apărut primele oportunități de a marca. Albert Cărămidaru și Lucian Marina au semnat primele ocazii ale meciului. În minutul 12, CSM Târgu Jiu a marcat prin Adelin Pîrcălabu, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Replica oaspeților a venit în minutul 15, când Craiova a trecut pe lângă deschiderea scorului, după o lovitură liberă bine executată. Mingea a lovit bara transversală, iar scorul a rămas 0-0. Până la pauză, CSM Târgu Jiu a mai avut două oportunități de a marca prin Adelin Pîrcălabu și Lucian Marina, dar scorul a rămas neschimbat, 0-0.

    La reluarea jocului, Mario Găman a schimbat liniile și CSM Târgu Jiu a dat lovitura prin Adrian Rasoveanu. După o presiune constantă asupra apărării adverse, mingea a ajuns la Rasoveanu, intrat după pauză, care cu un dribling scurt a trecut de portarul oaspeților și a marcat primul gol al întâlnirii. În minutul 60, CSM Târgu Jiu a fost foarte aproape de a-și dubla avantajul, dar șutul trimis de Rasoveanu a trecut puțin peste transversală. Deși echipa lui Mario Găman era cea care conducea ostilitățile în teren, un contraatac a prins pe picior greșit apărarea noastră care a cedat pentru prima și ultima dată în meci, în minutul 65, când Craiova a egalat situația. Pentru puțin timp însă, pentru că echipa din Târgu Jiu a revenit rapid în atac și a reușit să revină la conducere, după golul marcat de Andrei Trancău, în minutul 68. Fabian Bărănescu a recuperat o minge în zona centrală și a trimis o pasă în adâncime care a ajuns la Trancău, acesta reușind să readucă CSM Târgu Jiu în avantaj. Gorjenii au rămas în continuare în jumătatea adversă, iar Trancău a făcut dubla în minutul 76. O centrare excelentă a lui Adelin Pîrcălabu, apărarea adversă nu s-a sincronizat, iar mingea a ajuns la Andrei Trancău, care a dus scorul la 3-1. În minutul 82, gorjenii au punctat, din nou, de această dată prin Mario Păunescu. Rasoveanu l-a servit excelent în interiorul careului pe Mario Păunescu, care a trimis cu latul la firul ierbii. S-a terminat 4-1 pentru CSM Târgu Jiu, într-un meci în care Mario Găman a rulat tot lotul avut la dispoziție.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!