spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 1, 2024
Altele
    AcasăSportVIDEO Incident șocant în Sala Polivalentă din Târgu Jiu. Un sportiv a...

    VIDEO Incident șocant în Sala Polivalentă din Târgu Jiu. Un sportiv a fost la un pas de tragedie

    Un incident șocant a avut loc, în urmă cu câteva zile, în timpul unui meci de handbal desfășurat în Sala Polivalentă din municipiul Târgu Jiu, unde se dispută turneului final al campionatului juniorilor 4.

    Conform Handbalmania.ro, în timpul meciului dintre LPS Banatul Timișoara – Szejke Odorheiu Secuiesc, în urma unei aruncări în transversală a unui jucător de la Odorhei, mingea a ricoșat în tavan, unde a lovit un corp de iluminat, care s-a prăbușit la mică distanță de portarul echipei timișorene, care a fost la o fracțiune de secundă de a fi lovit în cap de corpul de iluminat.

    Din fericire, tânărul handbalist bănățean nu a avut de suferit, dar a tras o mare sperietură , dat fiind faptul că, dacă obiectul l-ar fi lovit în cap, viața i-ar fi fost pusa în pericol. Incidentul trebuie să conducă la verificarea sistemelor de prindere a corpurilor de iluminat din Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu, pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple.

    Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fot modernizată de Compania Națională de Investiții (CNI), fiind inaugurată în anul 2018. Investiţia s-a ridicat la o valoare de cinci milioane de euro.
    Sala Sporturilor are o capacitate de peste 1.200 de locuri.

    Vezi video aici:

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: