spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Ne-am afundat cam mult în subsol"

    „Ne-am afundat cam mult în subsol”

    Pandurii a pierdut la Mediaş şi a rămas tot pe loc retrogradabil. Deja situaţia este dificilă, iar oltenii trag speranţe că vor drege busuiocul în etapele care vor veni. Oricum, pentru gorjeni se anunţă meciuri extrem de grele, meciurile din luna aprilie fiind aproape decisive pentru viitorul echipei antrenate de Petre Grigoraş.

    „Campionatul se joacă, e lung”

    Echipa gorjeană încercă de etape bune să iasă de pe locurile retrogradabile, însă fără succes. „Ne-am afundat cam mult în subsol. În aceste două săptămâni va trebui să ne adunăm şi să facem sacrificii foarte mari pentru a ne menţine pe prima scenă. Vor fi două săptămâni de muncă asiduă pentru noi. Situaţia din clasament nu ne permite să fim foarte liniştiţi, dar până la final să sperăm că vom reuşi să ne salvăm. Acesta e obiectivul şi sper să-l îndeplinim”, a comentat Petre Grigoraş.
    Acesta spune că salvarea e în mâinile echipei sale. „Trebuie să ne recunoaştem greşelile, să acceptăm situaţia, dar cred în continuare că dacă jucătorii pandurilor vor reveni la ceea ce au fost în etapele din turul campionatului când evoluţia lui a fost mult peste ce au arătat în retur, nu văd motivul pentru care nu am putea să revenim”, a mai adăugat Grig.
    Antrenorul oltenilor spune că situaţia nu este încă una de speriat, şi asta pentru că distanţa de puncte între echipe este foarte mică. „Campionatul se joacă, e lung. Şi locurile de cupă europeană ca şi locurile retrogradabile. Nu e nimic stabilit, momentan. Poate sunt două trei echipe care stau puţin mai liniştite, poate nu au nici obiective îndrăzneţe şi au acumulat câteva puncte în plus faţă de ultimele cinci clasate şi aparent au o linişte cât de cât. Vis-a vis de evitarea retrogradării. Vedeţi două jocuri pierdute te duc la vale, două câştigate te scot din zona retrogradării. Sperăm să reuşim să ieşim cât mai repede de aici altfel jucăm la matineu”, a comentat Grigoraş.

    „Putem să ne revenim”

    Despre viitorul apropiat din campionat, Grigoraş ştie una şi bună: fiecare meci e decisiv. „Sunt binevenite pentru noi aceste două săptămâni. Etapa viitoare întâlnim CFR Cluj pe teren propriu, o echipă foarte grea şi dificilă şi sper ca la acel moment să fim din nou echipa care ne-am bătut de la egal la egal cu oricine, fără nici un fel de diferenţă de joc. Putem să revenim”, a încheiat tehnicianul gorjenilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!