spot_img
13.3 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMiza pe tineri la Energia

    Miza pe tineri la Energia

    Strategia echipei de baschet Energia Târgu-Jiu e să promoveze şi jucători localnici. „Este adevărat, îmi doresc să promovez tineri jucători locali, asta e filosofia pe care am urmat-o în ultimii 10 ani şi pe care vreau să o implementez şi aici”, spune antrenorul Antonis Constantinides. Acesta susţine că a promovat la echipa mare tineri, şi o va face în continuare şi asta pentru că are de unde alege. „Deja sunt doi jucători din echipa U16 care se pregătesc cu noi, îl aşteptăm şi pe al treilea. Ca să fim sinceri, avem nevoie foarte mult de ajutorul jucătorilor români pentru că în acest an, cu două peciuri pe săptămână, campionat-cupe europene, este foarte greu să joci cu doar 6 jucători străini, de aceea este important ca aportul jucătorilor străini să fie unul considerabil”, a comentat Constantinides.

    Au şi echipa a doua

    Dacă tinerii promovaţi de la echipa de juniori U 16 nu prea au şanse s joace la prima echipă, o vor face totuşi în eşalonul doi. „Au fost purtate discuţii cu ei, nu sunt aici doar pentru antrenament, sunt pentru a ajuta echipa efectiv. În ceea ce îi priveşte pe cei care vin de la echipa a doua este mai greu să facă pasul spre echipa de Liga Naţională pentru că mai întâi trebuie să se acomodeze cu rigorile Ligii Naţionale, apoi trebuie să ne demonstreze că pot face faţă la acest nivel. Nu trebuie săriţi anumiţi paşi. Momentan este dificil ca ei să joace în Liga Naţională, dar pe viitor aceasta este calea pe care o vom urma”, a comentat Constantinides.

    „Deocamdată, proiectul meu la Energia este pe un singur an. Mulţumesc celor din conducere pentru că mi-au acordat şansa de a lucra aici, sunt mândru că fac parte din această echipă. Până acum, la nicio echipă la care am fost nu am lucrat un singur an, am avut proiecte de 3-4 ani, ce va fi la Târgu Jiu nu pot să spun, vom vedea ce va fi”, Antonis Constantinides, antrenor Energia

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!