spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 5, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAu intervenit prompt

    Au intervenit prompt

    Pompierii gorjeni au fost antrenaţi in ultimele zile în acţiuni promte care au avut ca finalitatea stingerea mai multor incendii şi înlăturarea riscurilor unor tragedii.

    Detaşamentul de Pompieri Tg Jiu, cu două autospeciale pentru stins incendii, doi ofiţeri şi 11 subofiţeri, a intervenit sâmbătă, 18 octombrie 2014, ora 20:40, în comuna Băleşti, sat Tămăşeşti de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale şi fânar. Cantitatea mare de materiale combustibile a îngreunat intervenţia pompierilor militari, incendiul fiind lichidat după aproximativ două ore şi jumătate.Intervenţia promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului la casa de locuit, de unde au fost evacuate trei butelii pentru aragaz, butelii lăsate deschise de către proprietar. În urma incendiului au ars acoperişul anexelor gospodăreşti pe o suparafaţă de aproximativ 150 mp, circa 600 baloţi de fân, precum şi cherestea depozitată în anexe.Cauza probabilă a incendiului este „Folosirea intenţionată de către proprietar a sursei pentru a genera incendiu”.

    Tot cu flăcările au avut de luptat pompierii la o magazie de depozitare a saltelelor din municipiul Tg Jiu.Detaşamentul de Pompieri Tg Jiu, cu două autospeciale pentru stins incendii şi 11 subofiţeri, a intervenit sâmbătă, 18 octombrie 2014, ora 15:30, în municipiul Tg Jiu, cartier Bârseşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de depozitat saltele second hand. Intervenţia promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului la întreaga magazie. Cauza probabilă a incendiului este „Flacără, folosirea pentru izolare a acoperişului a unui arzător de la o butelie, fără luarea măsurilor de p.s.i.”.

    Cadavru scos dintr-un canal colector

    Urmare a solicitării primite de la Poliţia oraşului Turceni, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni a intervenit ieri, 19 octombrie 2014, pentru scoaterea unui cadavru văzut plutind pe un canal colector din oraşul Turceni. A fost scos cadavrul unui bărbat, în vârstă de 67 ani şi predat Serviciului de Medicină Legală Gorj.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!