spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictoria Energiei, un "accident"!

    Victoria Energiei, un „accident”!

    Gorjenii doar printr-o întâmplare poate câştiga meciul de astăzi cu Dinamo

    A devenit o obişnuinţă ca echipa de handbal Energia să piardă meciuri oficiale. Cu o singură victorie în acest sezon, gorjenii sunt detaşaţi pe ultima poziţie în clasament acolo unde au şanse uriaşe să rămână până la anul. Cel mai probabil, astăzi târgujienii îşi vor trece în cont încă un eşec, Dinamo fiind o echipă mult mai bună decât Energia, aşa că doar diferenţa de scor se poate pune în discuţie.

    Resemnaţi!

    Împăcaţi cu gândul că pleacă în această confruntare împotriva lui Dinamo cu şansa a doua, cei de la Energia spun că îşi vor juca mica şansă pe care o au. „Ţinând cont de rezultate suntem aut-sideri. Şi la ce lot avem acum la dispoziţie suntem nevoiţi să apelăm numai plombe de moment şi care n-au dat roade. Plecăm cu şansa a doua, dar ne luptăm pentru victorie. Asta este, ne ducem crucea”, a comentat antrenorul Liviu Andrieş. Acesta se bucură de un credit interminabil din partea conducerii, aşa că deşi alţi antrenori ar fi fost daţi afară de multă vreme datorită rezultatelor proaste, Andrieş continuă la echipă şi nu crede că schimbarea lui ar fi de bun augur pentru club. „Nu îmi dau nicio demisie. Nu e cea mai bună soluţie, sunt alţii care decid dacă sunt sau nu vinovat. Suntem într-o situaţie delicată, ingrată pentru cei care fac parte din echipă. Trebuie găsite soluţiile de a ieşi din această perioadă”, a spus Andrieş.

    Măcinaţi de probleme

    Conducerea echipei de handbal este în continuare alături de jucători şi banca tehnică. „Contăm pe 11 jucători la meciul cu Dinamo. E un meci foarte greu cu Dinamo, echipă puternică, sudată, care are ca obiectiv câştigare titlului. Facem tot posibilul să câştigăm. Avem nevoie de puncte ca de aer. Vedem dacă reuşim sau nu. Chiar dacă avem doar trei puncte toate meciurile le-am atacat cu gândul la victorie”, a declarat şi Doru Geamănu, şeful secţiei de handbal.

    Joacă pentru obiectiv

    O posibilă explicaţie pentru neluarea unei decizii capitale în privinţa antrenorului Andrieş ar putea fi legată de obiectivul fixat în urmă cu o lună, câştigarea a 12 puncte în şase etape. O rundă a trecut, alta urmează astăzi, iar şansele ca obiectivul să fie atins devine din ce în ce mai mici. „Liviu Andrieş şi echipa a primit ca obiectiv obţinerea a 12 puncte din cele şase etape, şi normal aşteptăm să vedem dacă va realiza acest obiectiv”, a comentat Doru Geamănu.

    „Avem mulţi jucători accidentaţi, pot spune că la nici un meci nu am avut tot lotul la dispoziţie. Cu demisia nu sunt eu cel care decide, sunt conducătorii, ei sunt cei care decid şi analizează ce trebuie să facă”, Liviu Andrieş, antrenor Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!