spot_img
15 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăEvenimentMedic de familie reţinut pentru 24 de ore, pentru moartea unui om!

    Medic de familie reţinut pentru 24 de ore, pentru moartea unui om!

    costin dobrescuMedicul de familie Costin Dobrescu din localitatea Uricani, acuzat că a lovit, joi dimineață, cu mașina, un bărbat de 55 de ani din comuna Albeni, iar apoi a fugit de la locul accidentului, a fost reținut pentru 24 de ore, de poliţiştii din Novaci, pentru ucidere din culpă. Vineri, doctorul a ajuns în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, pentru a fi audiat. Magistrații au decis, însă, ca medicul de familie reținut de polițiști pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, să fie pus sub control judiciar.

    Bărbatul de 55 de ani din comuna Albeni, ce a fost accidentat mortal în zona Bengeşti Ciocadia, de autoturismul la volanul căruia se afla doctorul a murit pe loc, joi dimineață. În loc să-i acorde primul ajutor victimei, doctorul a plecat în trombă, după cum susțineau martorii și polițiștii. A fost găsit de polițiști pe un câmp la 10 km distanță de locul accidentului, în zona Scoarţa. Doctorul din Uricani își motiva gestul spunând că era buimac și adormise la volanul mașinii pe care o conducea.

    Control judiciar

    Ghinionul a fost, însă, de partea doctorului Costin Dobrescu, întrucât poliţiştii din cadrul Poliţiei Novaci l-au reţinut joi seară, pentru 24 de ore. „Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că cel în cauză, în timp ce conducea un autovehicul pe D.N. 67, localitatea Bengeşti Ciocadia, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi accidentat mortal un bărbat, de 54 de ani, din comuna Albeni, care se deplasa ca pieton, iar imediat după eveniment acesta a părăsit locul accidentului”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Vineri, medicul Costin Dobrescu a fost prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propunere de arestare preventivă, doar că, bărbatul a fost eliberat și pus sub control judiciar. Bărbatul de 61 de ani din Uricani este bănuit de săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: