spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 8, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTVR are probleme financiare. Unde vedem naționala?

    TVR are probleme financiare. Unde vedem naționala?

    TVR se confruntă cu probleme financiare, iar transmisia Campionatului European din 2016 este pusă în pericol. Irina Radu, preşedintele interimat al Televiziunii Publice, a informat Parlamentul României despre situaţia din TVR.

    Într-o scrisoare trimisă luni conducerii Parlamentului, Irina Radu a atras atenţia că există un risc însemnat ca TVR să nu poată transmite competiţia din vara anului următor.

    „În acest moment, TVR este la un pas de intrare în blocaj, afectând exercitarea misiunii sale publice şi dreptul constituţional al românilor la informare. Având în vedere termenul limită până la care putem prezenta oferta finală – 27 noiembrie a.c., Comitetul Director a decis, în sedinţa din 26 noiembrie, să înainteze firmei CAA Eleven (deţinătorul drepturilor TV – n.r.) o propunere financiară în concordanţă cu situaţia economică a societăţii, fără a îndeplini cerinţele cumulative impuse de deţinătorul de drepturi. În aceste condiţii, vă aducem la cunoştinţă ca achiziţionarea Campionatului European de Fotbal 2016 de către TVR este un demers greu de realizat”, se arată în scrisoarea trimisă de doamna Radu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!