spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 7, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBozo Rudic spune: „Depindem de alte rezultate”

    Bozo Rudic spune: „Depindem de alte rezultate”

    Echipa de handbal Energia are dificultăți în realizarea obiectivului. După cele două eșecuri din acest debut de an, gorjenii și-au diminuat șansele de a obține un loc în primele opt poziții din Liga Națională. Însă, Bozo Rudic nu depune armele. „Per ansamblu sunt mulțumit de modul în care am jucat în apărare la ultimul meci. Așa trebuie să jucăm în apărare. Problema noastră e că nu ne concentrăm pe faza de finalizare. La acest capitol sunt puțin supărat”, spune Bozo Rudic. Antrenorul Energiei merge mai departe și spune că nu este cazul ca echipa lui să renunțe la lupta de accedere în play-off. „Trebuie să mergem înainte. Asta este datoria noastră. Mă bucur că au înțeles totuși ce le cer în apărare. În special Giotoiu, Șoldănescu și Iancu, pentru că ei trei au jucat extraordinar în cea mai mare parte în apărare. Am făcut ce trebuie în atac până la aruncare, dar acolo a fost problema, nu am aruncat la poarta adversă așa cum trebuie. Nu avem ce face, vom continua cursa”, a declarat Rudic.

    sport-03-10

    Întrebat ce șanse mai are echipa lui la o clasare în primele opt locuri, Rudic este ferm și spune că nu vrea să renunțe la luptă. „A pierdut Călărașiul, dar s-a dus un pic Timișoara mai sus în clasament. Depindem și de alte rezultate, nu suntem doar la mâna noastră. Dacă nu scoatem ceva cu Odorhei și cu CSM București, atunci nu mai avem nicio șansă. E foarte greu la Odorhei, dar mergem acolo să câștigăm. Avem ceva mai mult timp la dispoziție să pregătim meciul”, spune Bozo Rudic.
    Astfel, Energia va juca în week-end la Odorhei, iar apoi miercurea viitoare acasă cu CSM București, echipe aflate în fruntea clasamentului Ligii Naționale.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!