spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFotbalul mic a intrat în vacanţă

    Fotbalul mic a intrat în vacanţă

    A venit vacanţa şi în fotbalul mic. În week-end au luat sfârşit campionatele la Liga a 4-a şi Liga a 5-a, însă nu toate echipele au intrat în vacanţă. Sezonul se încheie la finalul acestei săptămâni, mai exact după finala Cupei României faza judeţeană, joc ce se va disputa la Stoina şi va opune Petrofac Ţicleni cu Internaţional Băleşti. Însă, campionatele judeţene s-au încheiat în week-end.

    sport-02-7

    Mici concluzii la final

    Dacă anul trecut marea câştigătoare a fost Gilortul Cărbuneşti, echipă ce realizase eventul Cupă-campionat, anul acesta trofeele oferite de AJF s-au împărţit altfel. Gilortul a câştigat campionatul, aşa că şi-a câştigat şi dreptul de a juca în barajul pentru promovare la Liga a 3-a. Întrecerea internă a fost adjudecată la şapte puncte avans faţă de locul 2 ocupat de Internaţional Băleşti şi la 14 puncte de locul 3, Ştiinţa Turceni. Dar, nu toate trofeele merg la Cărbuneşti. În Cupa României mai sunt două echipe care râvnesc la ultimul trofeu pus în joc în acest sezon, Petrofac Ţicleni şi Internaţional Băleşti, ultima drept este mare favorită în duelul ce va avea loc duminică la Stoina. Şi în coada clasamentului lucrurile sunt clare, două echipe având statut de looser, Jiul Rovinari şi AS Stejari. Ambele echipe au terminat sezonul de Liga a 4-a cu 11 puncte acumulate.

    Gata şi Onoarea

    La Liga a 5-a, Onoare cum mai este cunoscută această întrecere, Viitorul Plopşoru a câştigat campionatul la pas având un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului 2, Gilortul Bengeşti. La coada clasamentului se află Olteţul Alimpeşti, echipă ce poate fi declarată drept cea mai slabă echipă din fotbalul judeţean din acest sezon. Însă, la un nivel aşa de scăzut mai important este să participi decât să ai mari realizări…

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!