spot_img
Altele
    AcasăNews AlertAccident de muncă la combinatul siderurgic ArcelorMittal

    Accident de muncă la combinatul siderurgic ArcelorMittal

    Un bărbat de 46 de ani, angajat al combinatului siderurgic ArcelorMittal din Hunedoara, a suferit arsuri pe mai mult de 30% din suprafața corpului, în timp ce lucra la elaborarea unei șarje de oțel, în cursul nopții de marți spre miercuri, fiind surprins de metalul lichid. Victima a prelevat o probă de oțel lichid dintr-o șarjă aflată într-un cuptor de producție, după care s-a produs o explozie a metalului incandescent, din care o parte a ajuns pe muncitor.”După momentul prelevării unei probe de oțel topit dintr-o șarjă aflată în curs de elaborare, bărbatul a fost surprins de o reacție în cuptor care a dus la împroșcarea de metal topit — oțel și zgură — pe platforma din fața cuptorului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, Sorin Gabriel Istrate.

    La locul accidentului a intervenit o ambulanță cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara, iar după acordarea primului ajutor, victima a fost transportată la spitalul municipal din Hunedoara.

    ‘Bărbatul a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe mâini, picioare, fese și coapse. Pacientul este în stare stabilă și cooperant, fiind internat la spitalul din Hunedoara’, a menționat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: