spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăSănătateAflă ce fructe trebuie să consumi pentru a preveni cancerul

    Află ce fructe trebuie să consumi pentru a preveni cancerul

    Prevenirea cancerului este o preocupare continuă a oamenilor de ştiinţă, asta pentru că mii de oameni mor anual din cauza acestei boli. Fructele de pădure sunt cunoscute pentru efectele lor miraculoase asupra sănătății organismului. De exemplu, murele au calități depurative și mai ales antihemoragice şi pot chiar să prevină cancerul.

    În cazul în care ai probleme cu digestia și ești adesea constipat, se recomandă ca dimineața pe stomacul gol să consumi o mână de mure. Murele verzi se utilizează încă din antichitate ca remediul contra hemoragiilor.

    Astfel că frunzele de mur se pot folosi pentru ceai sau cataplasme pentru tratarea hemoroizilor, a fistulelor anale sau spălături vaginale.

    Un fruct atât de mic și atâtea beneficii oferite de natură. În caz de amigdalită se recomandă a se face gargară de 3 ori pe zi cu ceai de frunze de mur.

    Relaxează musculatura

    Datorită conținutului său de vitamina K, murele relaxează musculatura, iar în antichitate se spune că femeile gravide consumau mure pentru a scăpa de crampele musculare, pe când sucul de mure sau ceaiul este recomandat femeilor care nu au o menstruație regulată.

    Pe lângă vitamine acestea mai conțin și tanini care ajută la reducerea inflamațiilor intestinale și la ameliorarea hemoroizilor.

    Nimic nu se compară cu o porție de antioxidanți și vitamine dimineața oferite de fructele de pădure și mai ales de mure.

    Efect natural de botox pentru piele

    Pentru a te bucura de o piele frumoasă, elastică și sănătoasă se recomandă să adopți în alimentația ta zilnică o porție de mure. Există crezul conform căruia acestea oferă pielii efectul similar al injecțiilor cu botox fără efectul advers al acestora din urmă.

    În plus pigmentul său închis la culoare este dat de conținutul de antocianine, antioxidanți cu efect anti-inflamator, antineoplazic și protector al vaselor sangvine.
    Referitor la efectul benefic al consumului lor a fost publicat un studiu în American Journal of Clinical Nutrition, care afirmă faptul că puterea lor antioxidantă este mai mare decât în orice alt fruct comestibil.

    La fel ca și spanacul, conțin bioflavonoide și vitamina C, cât și un conținut scăzut de sodiu și de calorii. Sunt excelente atunci când ești la dietă sau vrei să îți întărești sistemul imunitar. Reprezintă un desert delicios ce îl poți combina cu ușurință cu orice alt fruct sau să îl consumi ca atare.

    Un ajutor de nădejde în lupta cu cancerul

    Tocmai datorită cantității mari de antioxidanți, aceste fructe sunt plasate fruntaș în lista alimentelor care odată consumate te pot ajuta să protejezi celulele organismului de apariția celulelor canceroase și nu numai. Ele fiind de folos și împotriva afecțiunilor neurologice.

    Află mai multe aici: http://www.clicksanatate.ro/Cu-mure-previi-cancerul_0_18507.html

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: