spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitate1 decembrie, la Târgu Jiu. Vezi cum au sărbătorit târgujienii!

    1 decembrie, la Târgu Jiu. Vezi cum au sărbătorit târgujienii!

    Public numeros la manifestările dedicate Zilei Naționale de 1 Decembrie din Târgu Jiu. Mii de cetățeni au asistat la Parada care a avut loc pe Bulevardul Constantin Brâncuși, ulterior o parte din spectatori încălzindu-se cu un pahar de vin fiert și o fasole cu ciolan. Seara a fost încheiată cu show-ul făcut de formația Zdob și Zdub.

    Ziua Națională a României a fost și anul acesta marcată cu mult fast la Târgu Jiu. De dimineață cetățenii s-au strâns pentru a lua parte la parada oficială. Cei mai mici dintre privitori au fost încântați de tehnica militară prezentată în cadrul evenimentului. „Daaa, ne place! În fiecare an venim să-i aplaudăm. Este un moment important pentru noi și pentru țara noastră!”, ne-a declarat o mămică care avea de mână un puști de câțiva ani. „Este cam frig dar ne place! Și copiilor le place, mai ales autospecialele”, a declarat o altă mămică.

    2000 de porții de fasole

    Apoi, mulțimea s-a mutat în sala unui restaurant. Municipalitatea a împărțit peste 2000 de porții de fasole cu ciolan. „Este buna, cum să nu fie bună. Nu știți dumneavoastră că mâncarea făcută în cantități mari este mult mai gustoasă?! Acum ce să mai zicem, mâncăm și ne bucurăm. La mulți ani!”, ne-a transmis unul dintre cei prezenți în sală.

    3,2,1 șiii…..LUMINĂ!

    Momentul mult așteptat a fost prinderea iluminatului festiv. Pe scenă a urcat Alexandra-Yasmine Polacek, elevă la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu. “Și de această dată am ținut ca unul dintre cei mai talentați tineri ai municipiului Târgu Jiu să pornească iluminatul festiv. Am deosebita plăcere de a aduce în fața dumneavoastră, pe scena din centrul municipiului, pe domnișoara Alexandra-Yasmine Polacek.Elevă la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, a participat la nenumărate festivaluri de muzică ușoară, clasică și populară, câștigând premii importante și aducând faimă municipiului Târgu Jiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

    Seara s-a încheiat cu un spectacol susținut de Zdob și Zdub.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: