spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesCafea oferită gratuit cadrelor medicale și lucrătorilor MAI

    Cafea oferită gratuit cadrelor medicale și lucrătorilor MAI

    În această perioadă de criză există inițiative demne de laudă din partea unor oameni de afaceri gorjeni. Unul dintre ei a anunțat că oferă gratuit cafea, între orele 22,00 și 6,00, tuturor cadrelor medicale și lucrătorilor de la Ministerul Afacerilor Interne, care se află la datorie. Cafeaua poate fi procurată de la un  magazin deschis non-stop în apropierea spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu.

    Dezinfectanți și mănuși, donație pentru Ambulanță

    De asemenea, avocatul Nicolae Bobu a venit, ieri, la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj cu dezinfectanți și mănuși. „Văzând care este situația de la Ambulanță, mi-am ridicat autoimpusa izolare la domiciliu și am fost la sediul Ambulanță Gorj. Am donat ceea ce se vede, puțin față de nevoi dar, este un început. Haideți să lăsăm politică și să devenim oameni și cetățeni ai urbei, haideți să ajutăm fiecare cu ce putem, ne face bine chiar și spiritual. Ieșiți din amorțeală și faceți câte ceva pentru cei care sunt în nevoi, fără discriminare“, a transmis Nicolae Bobu pe pagina sa de Facebook.

    În plus, un grup de oameni de afaceri din Gorj și-au manifestat disponibilitatea de a dona bani în vederea achiziționării unui aparat pentru efectuarea testelor de COVID19. Medicul Bogdan Niculescu, șeful Secției Ortopedie de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, speră ca în patru săptămâni să se poatp efectua aceste teste la Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: