spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateZece lucrători de la Primăria Târgu Jiu vor face cumpărături pentru bătrânii...

  Zece lucrători de la Primăria Târgu Jiu vor face cumpărături pentru bătrânii singuri

  Bătrânii cu vârste de peste 65 de ani din municipiul Târgu Jiu, care sunt lipsiți de ajutor, pot cere sprijinul Primăriei pentru a fi aprovizionați cu mâncare. Vârstnicii pot apela la numărul de telefon 0253/238.054, pentru a solicita ajutor. Lucrătorii Primăriei Târgu Jiu vor merge la locuințelor acestor persoane și vor face cumpărăturile în loc lor.

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că zece persoane se vor deplasa la locuințele bătrânilor de pe raza orașului: „Sunt mai multe persoane implicate, iar locul de unde se va coordona această activitate este Centrul «Magnolia» de lângă Autogară. Sunt zece autoturisme din Primăria Târgu Jiu și ale societăților Consiliului Local cu lucrători care se vor deplasa la domiciliul bătrânilor care au nevoie de ajutor, pentru a le face cumpărăturile necesare. Mizăm pe faptul că avem o Direcție de Protecție Socială cu un personal numeros și sunt sigur că cel puțin în zilele următoare o să facem față solicitărilor“.

  Personalul va fi dotat cu echipament de protecție

  Primarul Romanescu a spus că lucrătorii Primăriei Târgu Jiu vor face cumpărăturile pentru mai multe zile. Edilul șef a spus că se va implica în această acțiune: „O să mă implic personal în această acțiune, pentru a da un semnal și pentru angajații din Primăria Târgu Jiu cărora le este teamă să se implice. Le-am solicitat directorilor din primăria să dea dovadă de responsabilitate maximă. Tot personalul va fi dotat corespunzător cu mască și mănuși“.

  Apel către agenții economici

  Primarul Marcel Romanescu face un apel către societăți să sprijine această acțiune destinată ajutorării a persoanelor vârstnice: „O să fac un apel către societățile comerciale, dar și către orice cetățean care vrea să se implice într-un act de voluntariat alături de angajații din Primăriei, pentru că ne putem aștepta la un mare număr de solicitări și atunci ar fi extraordinar de bine dacă am răspunde la cât mai multe solicitări“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: