spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 18, 2024
Altele
    AcasăActualitateDIICOT a clasat dosarul de spălare de bani deschis pe numele afaceristului...

    DIICOT a clasat dosarul de spălare de bani deschis pe numele afaceristului Nicolae Sarcină

    DIICOT a clasat dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani de 7 milioane de euro deschis pe numele omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină,

    „Soluția de clasare a fost dispusă pe 28 septembrie 2021, după 7 ani de anchetă. În noiembrie 2014, procurorii DIICOT Craiova au făcut 19 percheziții în acest caz, în Ilfov, Dolj, Gorj și Cluj. 7 persoane erau suspectate de evaziune fiscală și spălare de bani de 7 milioane de euro“, arată publicația g4media.ro.

     

    Doi directori de la firma lui Sarcină, trimiși în judecată pentru evaziune fiscală

     

    În septembrie 2020, Parchetul general, a clasat un alt dosar al afaceristului, dar a trimis în judecată pentru evaziune fiscală 2 directori ai grupului Succes, controlat de omul de afaceri. Este vorba de Victor Liviu Șendroiu și Floarea Pisc, directorul general și directorul economic al companiei Succes Nic Com din Târgu Jiu, aflată în insolvență. Cei doi au fost trimiși în judecată pentru evaziune fiscală.

    Și echipa de fotbal din Liga a II-a, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, controlată de Nicolae Sarcină, a intrat în insolvență, clubul având mari datori chiar și către jucători. Unii fotbaliști consideră că intrarea formației în insolvență este doar o șmecherie de a nu le mai plăti salariile.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!