spot_img
Altele
    AcasăEconomicSindicalist CEO: Ne întrebăm dacă la producția aceasta ne mai rămân bani...

    Sindicalist CEO: Ne întrebăm dacă la producția aceasta ne mai rămân bani de salarii

    Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia susține că producția de energie electrică din ultimul timp nu este una mulțumitoare. Corelat cu nivelul vânzărilor, sunt semne de întrebare cu privire la încasări. Acestea ar trebuie să acopere activitățile curente, plata taxelor și a salariilor. Compania vinde energie cu mult sub nivelul anilor trecuți, când se producea dublu.

    „Ne întrebăm dacă la producția aceasta ne mai rămân bani de salarii. La producția asta de 700, sub 800 de MW de câteva luni vindem la un preț plafonat sau la ce preț vindem. Nu știu cât se vinde pe PZU. Câți bani să încazezi să achiți toate taxele și să ne mai rămână și nouă de salarii. Mai avem de unde?”, a declarat liderul de sindicat Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari.

    La nivelul Complexului Energetic Oltenia sunt, în momentul de față, în funcțiune patru grupuri energetice. Este vorba de două grupuri energetice pornite la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari și câte unul la termocentralele din Turceni și Ișalnița. La Termocentrala de la Rovinari sunt în funcțiune grupurile energetice numerele numerele 3 și 4. La Sucursala Electrocentrale de la Tuceni este pornit grupul energetic numărul 4 și la Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița grupul energetic 7. Producția medie este de 600 de MWh.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: