spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăEvenimentRețineri după o bătaie în Turburea

    Rețineri după o bătaie în Turburea

    Mai mulți bărbați din județul Gorj au ajuns în arest, după un scandal într-un local din localitatea Turburea. Indivizii și-au împărțit pumni și picioare, spre groaza celor aflați în incinta barului.

    „La data de 20 august a.c, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, din localitățile Turburea, Țânțăreni, Aninoasa și municipiul Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

    Din cercetări, polițiștii au stabilit că, la aceeași dată, în timp ce se aflau atat în incinta unui local public din localitatea Turburea, cât și în afara acestuia, cei cinci bărbați s-ar fi lovit reciproc, tulburând astfel ordinea și liniștea publică și provocând indignare persoanelor aflate în zonă”, transmite IPJ Gorj.

    Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților, sub supravegherea unității de parchet competente.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!