spot_img
27.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesTalente de aur din Gorj: Cristina Popescu și Gînju Viviana, performere la...

    Talente de aur din Gorj: Cristina Popescu și Gînju Viviana, performere la LPS Cetate Deva

    Talentul și dedicația nu cunosc granițe geografice, iar acest lucru este demonstrat de două tinere gimnaste din Gorj, Cristina Popescu și Ginju Viviana, care își fac mândră comunitatea. Aceste două fetițe, în vârstă de 13-14 ani, sunt exemple strălucite de perseverență și succes în lumea gimnasticii artistice.

    O salbă de 28 de medalii și alte locuri fruntașe aduc acasă gimnastele de la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva, de la Campionatul National Școlar de la Buzău, ediția 2024!

    Cristina Popescu, originară din Bumbești-Jiu, și Gînju Viviana, din Târgu Jiu, au reușit să atragă atenția prin performanțele lor remarcabile la LPS Cetate Deva, unul dintre cele mai renumite centre de pregătire pentru gimnastica de performanță din țară.

    Cristina Popescu s-a remarcat prin obținerea a două medalii la un Campionat Național Școlar de la Buzău, cucerind argintul și bronzul, demonstrând astfel talentul și efortul său continuu în domeniul gimnasticii artistice.

    Pe de altă parte, Ginju Viviana a impresionat cu cinci medalii la același concurs național, dintre care trei de aur, una de argint și una de bronz, confirmându-și astfel statutul de sportivă de excepție.

    Deși se antrenează la Deva, aceste două tinere campioane nu uită niciodată de unde provin și își reprezintă cu mândrie județul Gorj în competițiile naționale și internaționale.

    Reușita lor în domeniul gimnasticii artistice nu numai că îi inspiră pe alți tineri din Gorj, ci și demonstrează că pasiunea și munca asiduă pot duce la realizări remarcabile, indiferent de locul de unde provii. Aceste două gimnaste de excepție sunt cu siguranță niște modele pentru viitoarele generații de sportivi din județ și din întreaga țară.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!