spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
    AcasăActualitateAtelier de creație și expoziție la Muzeul Județean Gorj, de Ziua Europeană...

    Atelier de creație și expoziție la Muzeul Județean Gorj, de Ziua Europeană a Parcurilor Naționale

    Un atelier de creație pentru copii și vernisarea unei expoziții de fotografie sunt activitățile ce vor avea loc la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, la sediul din Târgu Jiu, strada Geneva nr. 8, vineri, 24 mai, cu ocazia Zilei Europene a Parcurilor Naționale.
    Inițiatorii acestui proiect sunt reprezentanții Parcului Național Defileul Jiului, care vor colabora cu specialiștii muzeului pentru implementarea lui, în cadrul Programului de Educație Muzeală.
    „Pe 24 mai 2024, te invităm la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu“ din Târgu Jiu, pentru a sărbători Ziua Europeană a Parcurilor Naționale într-un mod creativ și educativ. Sub sloganul „Vote for Nature!”, vom găzdui un atelier de creație pentru copii, unde participanții vor avea ocazia să creeze pandative pe lemn, inspirate din frumusețea naturii. Evenimentul va include, de asemenea, o expoziție foto captivantă, care va prezenta patrimoniul natural și cultural din Parcul Național Defileul Jiului. Aceasta este o oportunitate perfectă pentru a explora și aprecia diversitatea naturală prin artă și fotografie. Vino să te inspiri și să îți exprimi susținerea pentru natură!“, este mesajul organizatorilor.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!