spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă de Minaur Baia...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă de Minaur Baia Mare

    Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a pierdut meciul de deschidere al Turneului ”Memorialul Mircea Pașek”, ediția a-III-a, contra Minaur Baia Mare, scor 25-27, la pauză 13-14.

    Cu puțin timp înainte de partida cu echipa din Baia Mare, a avut loc și prezentarea lotului CSM Târgu Jiu, cu care gruparea gorjeană va aborda sezonul handbalistic 2024-2025.

    Vineri, 9 august, seria meciurile de verificare în vederea pregătirii noului sezon handbalistic a continuat pentru CSM Târgu Jiu cu o confruntare cu Minaur Baia Mare, una dintre echipele de tradiție din handbalul românesc. Gorjencele au pierdut partida la capătul unui meci extrem de disputat, în care echipa oaspete a avut și 6 goluri avans pe tabelă, dar CSM Târgu Jiu a reușit să egaleze cu puțin înainte de finalul meciului, dar nu a mai avut puterea să forțeze un rezultat pozitiv. A fost doar al doilea meci amical în actuala formulă pentru gruparea gorjeană, care mai are de lucrat la capitolul omogenizare. În plus, Liviu Andrieș nu s-a putut baza la acest meci pe Laura Moldovan, cu ceva probleme medicale, dar nici pe Helena Paulo Simao Gilda, care trebuie să revină de la naționala Angolei, cu care a participat la JO de la Paris. Lipsește în continuare din angrenajul echipei și Angela Pușcaș, care este în perioada de refacere, după accidentarea suferită la începutul anului.

    Înainte de începerea partidei, cei aproximativ 600 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor au făcut cunoştinţă cu handbalistele care fac parte din lotul CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2024-2025. La evenimentul din această seară a fost prezent și primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul le-a transmis celor din staff și handbalistelor un mesaj de încurajare pentru noul sezon.

    Maria Gavrilă a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 7 goluri, fiind urmată de Ira Zinatullina și Andreea Chiricuță, fiecare cu câte 6 reușite.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!