spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateCe se întâmplă cu două drumuri județene, pentru care CJ Gorj a...

    Ce se întâmplă cu două drumuri județene, pentru care CJ Gorj a obținut fonduri europene

    Licitațiile pentru modernizarea drumurilor județene Brănești, Aninoasa, Vladimir, Hurezani și Târgu-Jiu – Țicleni au fost contestate.

    Consiliul Județean Gorj a obținut fonduri europene pentru modernizarea a două drumuri importante. Este vorba despre Brănești, Aninoasa, Vladimir, Hurezani și Târgu Jiu – Țicleni. Cele două investiții au fost scoase la licitație, dar au fost contestate. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, este convins, însă, că în această toamnă, vor fi demarate lucrările de modernizare a drumurilor județene Brănești, Aninoasa, Vladimir, Hurezani și Târgu Jiu – Țicleni.

    În ceea ce privește drumul Județean Brănești – Aninoasa – Vladimir – Hurezani, așteptăm să vedem dacă cel care a contestat licitația, a cărui contestație a fost respinsă de către CNSC, va acționa în instanță la Curtea de Apel Craiova. Avem declarat câștigătorul. Dacă nu se va face contestația, încheiem contractul și vom emite ordinul de începere de îndată, pentru că acolo avem proiect tehnic. Pentru drumul Târgu Jiu – Țicleni, avem declarat un câștigător. Din păcate, cel clasat pe locul doi a contestat licitația. Sperăm ca CNSC-ul, în maximum trei săptămâni de zile, să se pronunțe asupra contestației. În situația respingerii, vom încheia contractul, dacă va fi admisă, continuăm procedura de evaluare”, spune șeful județului.

    Cine se va ocupa de modernizarea pachetului de 54 de km

    Pe Programul ”Anghel Saligny”, Consiliul Județean Gorj a obținut fonduri pentru modernizarea a încă 54 de kilometri de drumuri județene. Pachetul a fost scos la licitație. Cinci firme s-au arătat interesate pentru realizarea investiției. În maximum două săptămâni, va fie anunțat câștigătorul licitației.

    Pentru pachetul de 54 de kilometri de drumuri județene, finanțat din Programul ”Anghel Saligny”, colegii mei au terminat de evaluat tehnic cele 5 oferte depuse. Avem și aici conturat un câștigător. Cred că, în maximum două săptămâni, vom anunța câștigătorul. Așteptăm să vedem dacă vor apărea sau nu contestații. Vă pot spune că, în toamna acestui an, cel puțin două drumuri județene Brănești- Aninoasa- Vladimir- Hurezani și Târgu Jiu – Țicleni, pentru care avem autorizație de construire și proiect tehnic, vor începe lucrările de modernizare”, a mai spus Cosmin Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!