spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 18, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu a făcut spectacol pe Stadionul Municipal....

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a făcut spectacol pe Stadionul Municipal. S-a impus cu 6-1

    CSM Târgu Jiu s-a impus, cu 6-1, în confruntarea cu Internațional Bălești, în etapa a 3-a din Liga a 4-a. Golgheterul CSM Târgu Jiu, Bebeto Lupuleț, a reușit hat-trick-ul (minutele 10, 16, 82), Albert Filip a completat cu o ”dublă”(minutele 27 și 77), iar Mihnea Tutunaru a închis tabela în minutul 93.

    În prezența a peste 2.000 de suporteri, CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică în fața unei echipe cu ștate vechi la Liga a 4-a, care a cochetat și cu Liga a 3-a, Internațional Bălești. Fotbaliștii lui Mario Găman le-au oferit fanilor o nouă partidă spectaculoasă, cu goluri multe și faze bine lucrate.

    CSM Târgu Jiu a început cu următorul „11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Ovidiu Rasoveanu, Adrian Rasoveanu, Albert Filip, Adelin Pîrcălabu – Bebeto Lupuleț. Pe parcursul meciului au mai intrat: Albert Cărămidaru, Tudor Pătrășcoiu, Dragoș Blaj, Mario Țambu și Mihnea Tutunaru.

    Doar 10 minute a rezistat defensiva celor din Bălești. Marian Habet a stat la baza unei acțiuni ofensive, care s-a soldat cu primul gol al partidei. Bebeto Lupuleț a fost cel care a deschis seria golurilor pentru echipa lui Mario Găman. În minutul 16, mingea a circulat pe același traseu, cu Marian Habet la originea fazei și Bebeto Lupuleț la finalizare, pentru 2-0. CSM Târgu Jiu a continuat să domine partida și în consecință a venit și golul 3. În minutul 27, Ovidiu Rasoveanu a pasat excelent pentru Albert Filip, care a majorat scorul la 3-0. Deși băieții lui Mario Găman au mai avut oportunități de a marca, scorul a rămas neschimbat până la pauză.

    După pauză, băieții lui Mario Găman și-au continuat șarjele ofensive, dar defensiva oaspeților a rezistat destul de bine.

    Antrenorul Mario Găman este mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa: „O partidă bună, un public minunat, din nou multă lume la stadion și un spectacol fotbalistic pe măsură. Două echipe care au jucat fotbal, două echipe care s-au respectat, deci, ca o concluzie, a fost o plăcere și o ambianță extraordinară, pentru un joc de fotbal la Liga 4. Sunt fericit pentru rezultat, pentru joc, pentru lumea de la stadion, pentru acești copii minunați, care din nou au venit și au cântat alături de noi. Aceasta este echipa gorjenilor, a târgujenilor și asta trebuie să înțeleagă toată lumea. E foarte frumos când se creează acest spectacol fotbalistic”.

    Principalul de pe banca CSM Târgu Jiu a fost supărat pe modul în care echipa a tratat faza din care formația din Bălești a reușit să încrie: „Sunt supărat, pentru că sunt faze pe care le lucrăm, faze unde fiecare trebuie să fie responsabil în zona lui, mai ales că era vorba de un copil pe care noi, când l-am introdus, i-am spus exact unde trebuie să stea. Sunt copii, trebuie să învețe din greșeli, trebuie să fie mai maturi un pic, pentru că întâlnesc adversari de teapa celor de la Internațional Bălești, pe care vreau să-i felicit pentru prestația din această seară. E o echipă bună, formată din jucători cu experiență și bravo lor, au făcut o repriză a doua excelentă, din punctul meu de vedere. Sunt un pic supărat, pentru că nu știu de ce nu ținem același ritm, de ce nu exercităm aceeași presiune“, a mai spus Găman.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!