spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu întâlnește echipa campioană. Liviu Andrieș se așteaptă ca Sala...

    CSM Târgu Jiu întâlnește echipa campioană. Liviu Andrieș se așteaptă ca Sala Sporturilor să fie plină

    Handbalistele CSM Târgu Jiu revin pe parchetul din Sala Sporturilor, cu o nouă partidă de gală, de această dată contra campioanei României, CSM București. Partida va avea loc miercuri, 18 septembrie, contează pentru etapa a 4-a din Liga Florilor Mol și va începe la ora 15.00.

    Suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la sală, pentru a susține echipa, într-o confruntare extrem de dificilă.

    Gorjenii care vor să fie alături de handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache își pot procura bilete și online de pe platforma blt.ro, accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-bucuresti-handbal-feminin.html

    CSM București are în componență numeroase jucătoare de la echipa națională a României, dar și jucătoare străine, care au un palmares extrem de bogat. La Târgu Jiu este așteptată și Cristina Neagu, un simbol al handbalului românesc, handbalistă care a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume, și care a anunțat că, după acest sezon, se va retrage. Astfel, după duelul cu Rapid, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache au din nou șansa să-și măsoare forțele cu unele dintre cele mai bune jucătoare din Europa. După etapa de duminică, de la Craiova, gorjencele au revenit la antrenamente și sunt gata să ofere o replică solidă echipei vizitatoare.

    Antrenorul Liviu Andrieș speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora jocului: „Un meci care, de fiecare dată, este, să spunem așa, ca un spectacol, ținând cont că jucăm împotriva campioanei, ținând cont că este, probabil, ultimul joc al Cristinei Neagul la Târgu Jiu. Și, atunci, acest meci va trebui luat ca atare, să ne bucurăm de handbal, atât noi, cât și fetele de la CSM București. Venim după acest meci nereușit de la Craiova, suntem puțin afectați din punct de vedere al moralului, dar ținând cont că jucăm împotriva CSM-ului, ținând cont că jucăm acasă în fața propriilor suporteri, va trebui să ne ridicăm la nivelul lor, pentru că este un meci în care, până la urmă, contează foarte mult ceea ce arătăm, ceea ce facem. Principalul obiectiv al nostru este să ne ridicăm la nivelul lor și să prestăm un handbal bun, interesant pentru suporteri, pentru că sunt convins că, și la acest meci, ca și la meciul cu Rapid, vor fi în număr mare, deși ora nu este foarte ok, dar trebuie să ne adaptăm și să jucăm în aceste condiții”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!