spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 22, 2024
Altele
    AcasăActualitateDuc ajutoare sinistraților de la Galați. Primar: Sunt frații noștri

    Duc ajutoare sinistraților de la Galați. Primar: Sunt frații noștri

    Autoritățile locale din comuna Polovragi au inițiat o campanie de strângere de ajutoare și bani pentru sinistrații de la Galați afectați de inundații.
    Impact în Gorj
    Primarul Gheorghe Epure afirmă că gorjenii ar trebui să se mobilizeze să ajute sinistrații de la Galați, așa cum s-au mobilizat, când a fost vorba de a oferi sprijin migranților ucraineni care au fugit din calea războiului. Autoritățile locale din comuna Polovragi au demarat o campanie de strângere de ajutoare și bani pentru oamenii afectați de inundații. Primarul Gheorghe Epure spune că, marți sau miercuri, donațiile urmează să fie trimise la Galați.
    “Este ideea tinerilor. Am subscris și susțin întru totul. E un grup de tineri care vin cu inițiative frumoase. Se ocupă două salariate din cadrul Primăriei Polovragi. S-au strâns ceva produse de îmbrăcăminte, lenjerii, bani. Sunt donații. Așteptăm și din alte localități. Au zis că o să aducă zilele viitoare. Ne pregătim să ne deplasăm la Galați cu tot ceea ce putem colecta. Pentru marți sau miercuri, să vedem în ce zi vom face un drum la Galați. Este dureros ceea ce se întâmplă acolo. Mai dureros este că ar trebui să sărim cu toții în ajutor. A fost o masă mare critică la adresa poporului ucrainean, dar așa cum ne-am mobilizat pentru ucraineni, trebuie și pentru frații noștri. Trebuie să avem o abordare mult mai responsabilă, pentru că pentru noi sar puțini, dar noi pentru alții sărim întotdeauna. Așa este poporul român. Dar, trebuie să fim foarte responsabili. Trebuie să sărim și pentru oamenii noștri, pentru apropiați, pentru neamurile noastre. Așteptăm pe toată lumea doritoare de donații pentru că trebui să întindem mâna, sunt frații noștri. Și noi am trecut prin inundații. Știm ce înseamnă. Am văzut durerea pe chipurile oamenilor”, a precizat primarul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!