spot_img
18.1 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăSportVictorie cu 10-0, obținută de echipa de fotbal CSM Târgu Jiu

    Victorie cu 10-0, obținută de echipa de fotbal CSM Târgu Jiu

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a reușit din nou să facă spectacol pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu s-a impus cu 10-0 în fața echipei CSO Tismana și a înregistrat a 6-a victorie consecutivă în campionat. Au marcat Albert Filip, Bebeto Lupuleț(3), Marian Habet, Ovidiu Rasoveanu(2), Adelin Pîrcălabu, Albert Cărămidaru și Mihnea Tutunaru.

    CSM Târgu Jiu a început cu următorul ”11”:  Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebastian Popescu – Marian Habet, Albert Filip, Tudor Pătrășcoiu, Ovidiu Rasoveanu, Adelin Pîrcălabu (cpt) – Bebeto Lupuleț. Pe parcurs au mai intrat Albert Cărămidaru, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Mihnea Tutunaru și Antonio Surcel.

    Antrenorul Mario Găman a fost extrem de mulțumit de prestația echipei sale și de atmosfera din tribune: „Băieții au reacționat foarte bine, pentru că este al treilea meci în 7 zile. A fost o seară perfectă pentru noi, exact ce ne doream, în fața copiilor, în fața suporterilor, pentru că a fost foarte multă lume și în seara asta. Suporterii simt că această echipă poate și mai mult și eu cred că astăzi a fost un spectacol pe măsura publicului. Mie nu îmi rămâne decât să-i felicit pe acești băieți, care prin multă muncă, determinare, seriozitate, cresc și astă este un lucru îmbucurător pentru toată lumea. Toți vin aici și joacă, dar chiar dacă au jucători de mare experiență la acest nivel, este foarte greu să faci față unei echipe ca a noastră, care se pregătește zi de zi pe un asemenea teren, o echipă care joacă fotbal, cu copii care vor să ajungă cât mai sus, cu mentalitate pozitivă. Dar fiecare își joacă șansa. Pentru mine mai puțin contează scorul, esențiale sunt cele 3 puncte, iar echipa să crească de la meci la meci”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!