spot_img
12.8 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăEvenimentGemenii care au fugit de acasă, evaluați psihologic de către DGASPC

    Gemenii care au fugit de acasă, evaluați psihologic de către DGASPC

    Cei doi frați gemeni, de 15 ani, care au fugit de la Târgu Jiu, din domiciliul părinților, ei fiind găsiți câteva zile mai târziu la Arad, nu au rămas fără consecințe. Cazul este în atenția DGASPC Gorj, iar adolescenții vor fi evaluați psihologic.

    Frații Gheorghe și Marian Țăbuși au fost dați dispăruți de părinții lor. Asta pentru că după ce au terminat orele, elevii de clasa a IX a au plecat de acasă fără să-și anunțe părinții. Oamenii s-au îngrijorat în momentul în care cei doi copii, în vârstă de 15 ani, nu s-au mai întors, așa că au alertat autoritățile. Cu o seară înaintea dispariției, gemenii au avut o discuție aprinsă cu tatăl lor, după ce acesta a aflat că au jucat online la păcănele. Au cheltuit din burse și alocații sună de 14.000 de lei. Amenințați de părinți că le vor fi verificate tranzacțiile, gemenii au fugit de acasă.

    Chiar daca unul își scosese cartela din telefon, polițiștii tot au găsit adolescenții care au închiriat o garsoniera in regim hotelier, la Arad. Au fost aduși înapoi acasă iar poliția, cum impune legea, au anuntat DGASPC. instituția va evalua psihologic cei doi frații care vor fi băgați într-un program de consiliere.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!