spot_img
17 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 1, 2024
Altele
    AcasăActualitatePensionarii cu venituri sub 3.000 lei scapă de impozitare. Se aplică de...

    Pensionarii cu venituri sub 3.000 lei scapă de impozitare. Se aplică de azi!

    Decizia de neimpozitare a pensiilor sub 3.000 de lei a intrat în vigoare azi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Această măsură se aplică pensiilor din sistemul public, de apărare şi ordine publică.
    „Astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, intră în vigoare şi decizia privind neimpozitarea pensiilor sub 3.000 de lei. O măsură care se aplică tuturor pensiilor din sistemul public, dar şi pentru cel de apărare şi ordine publică şi care completează reforma pensiilor intrată în vigoare la 1 septembrie, prin care am eliminat inechităţile şi am făcut dreptate pentru 3,8 milioane de pensionari”, a transmis premierul, pe Facebook.

    Șeful Guvernului a mai amintit de măsurile de protecție socială, luate pentru persoanele cu venituri mici. „De aceea, am decis creşterea unor plafoane de venituri pentru care pensionarii primesc sprijin pentru achiziţia de alimente şi medicamente sau pentru plata facturilor la încălzire. Prin toate aceste măsuri şi reforme, cred că am demonstrat că prezenţa noastră la guvernare reprezintă cea mai sigură garanţie pentru pensionari, că interesele lor sunt apărate şi corect reprezentate în actul de guvernare. Pentru că asta înseamnă respect faţă de cei care au muncit o viaţă! La mulţi ani, tuturor părinţilor şi bunicilor noştri!”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!