spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 1, 2024
Altele
    AcasăActualitateUn medic gorjean acuză jocuri de culise, în alegerile de la Colegiul...

    Un medic gorjean acuză jocuri de culise, în alegerile de la Colegiul Medicilor Gorj

    Medicul Daniela Elena Țîr, din Târgu Jiu, trage un semnal de alarmă, cu privire la anumite jocuri de culise, care se fac în privința organizării alegerilor la Colegiul Medicilor Gorj.

    „Am decis să fac aceasta postare deoarece în curând sunt alegeri pentru Colegiul Medicilor, mai precis sâmbătă. Acest proces care se dorea a fi transparent și democratic s-a transformat într-un circ politico-social de neconceput, și anume: S-a făcut o listă de candidați care se presupune că ar urmări un anumit interes (o «tabară») fără a fi măcar întrebați dacă sunt de acord!!! Această listă fiind trimisă către votanți, încercând să influențeze votul! Ce se urmărește? Susținerea unei anume doamne doctor pentru a deveni președinte… deși din discuțiile avute cu colegii (cei ajunși pe listă fără voia lor) am înțeles că nu își doresc acest lucru!!!

    Consider ca folosirea unor nume de medici cu un anumit capital de încredere în scopul manipulării în mod grosolan a colegilor doctori, care de altfel nu prea au timp să se informeze daca acest lucru este real sau nu reprezintă un act imoral, dacă nu chiar ilegal. Menționez că în turul întâi în țara au existat cazuri unde s-au anulat alegerile…. Ce trebuie să mai știți este ca C.M. dispune de un fond monetar foarte mare… Așadar, probabil interesele sunt și de altă natură…(banu’i ochiul dracului). Votați cum credeți că e mai bine, fără influența politicului sau a altor grupuri. E suficient să votați un număr mic de candidați (cei în care aveți încredere că vă pot reprezenta cu adevărat, care au demonstrat ca iau meseria de doctor în serios și la care apelați când aveți nevoie de o opinie medicală), NU O LISTĂ… Profesionalismul contează!!! Oare dl. președinte al Colegiului Medicilor din România pe care îl respect in mod deosebit stie ce «mișmașuri» se fac în provincie?!“, este  mesajul transmis de medicul Daniela Elena Țîr.

    În prezent, Colegiul Medicilor Gorj este condus de medicul Ana Băleanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!