spot_img
18.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 8, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesLider PSD, despre ruperea coaliției cu PNL: Câinele pleacă de la măcelărie?

    Lider PSD, despre ruperea coaliției cu PNL: Câinele pleacă de la măcelărie?

    Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, crede că liberalii nu pleacă de la guvernare, pentru că dețin funcții importante în guvern și în teritoriu, pe care nu le pot abandona înaintea alegerilor prezidențiale și parlamentare.

    Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a anunțat, luni seara, că PNL rupe coaliția cu Partidul Social-Democrat, dar rămâne la guvernare. Decizia a fost generată de faptul că Diana Șoșoacă a fost scoasă din cursa pentru alegerile prezidențiale. Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, crede că liberalii nu pleacă de la guvernare, pentru că dețin funcții importante în guvern și teritoriu pe care nu le pot abandona înaintea alegerilor din lunile noiembrie și decembrie.

    E struțo-cămila, adică adio, dar rămân cu tine. Rupe coaliția, dar rămâne la guvernare, să plece și de la guvernare, dar câinele pleacă de la măcelărie? Niciodată! Vă dați seama că sunt funcții și în teritoriu și la nivel de guvern, funcții care exercită autoritate și nu pot să plece, acum, în prag de alegeri, în condițiile în care găsesc tot felul de motive și ce este foarte îngrijorător este faptul că oamenii domnului Ciucă, consilierii dumnealui, cei care fac o presiune uriașă pe domnul Ciucă, văd că îl canalizează excat pe drumul pe care l-a avut și Iohannis. Adică, scopul lui a fost să atace un singur partid sau un lider și asta a făcut-o în toți acești ani, pe lângă acțiunea principală pe care a avut-o, de a se plimba în toată lumea, adică să fie președintele cel mai plimbăreț din toată Europa”, afirmă președintele PSD Gorj.

    Vede disperare în tabăra PNL înainte de prezidențiale

    Mihai Weber crede că liberalii sunt disperați înaintea alegerilor prezidențiale și fac orice pentru a-l propulsa pe Nicolae Ciucă în turul 2 al bătăliei pentru Cotroceni. În opinia sa, Partidul Național Liberal s-ar putea dezintegra”, dacă nu va intra în lupta finală pentru președinția României.

    Se știe foarte bine că am salvat PNL de 2 ori, chiar, încă condițiile în care ei erau într-o dezintegrare totală și când le-am întins mâna și am făcut acest parteneriat și ne-am asumat participarea la guvernare, știind că orice participare la guvernare erodează orice formațiune politică noi tot le-am întins mâna. A doua oară, când am stabilit că o să avem și candidat comun și că o să mergem pe liste comune la europarlamentare, lucru pe care l-am și făcut și, ulterior, domnii de la PNL s-au răzgândit, că vorba aia, și răzgândeala e tot o meserie, asta dovedește faptul că este, într-adevăr, este o disperare acolo. Cu siguranță, această supărare e de campanie, pentru că s-a văzut modul cum au procedat, furând startul cu acele postări din toată țara. Deci, clar este o disperare de a-l trimite pe domnul Ciucă în turul 2, pentru că neexistând o participare a domnului Ciucă în turul 2, cu siguranță, că urma o dezintegrare în PNL. Se știe foarte bine, pentru că așa se întâmplă în politică”, a adăugat deputatul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!