spot_img
8.8 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 18, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesProbleme cu stocurile de cărbune la CE Oltenia. Lider: Pozele și declarațiile...

    Probleme cu stocurile de cărbune la CE Oltenia. Lider: Pozele și declarațiile nu țin de cald

    Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, îl taxează pe ministrul Energiei, Sebastian Burduja, care a dat asigurări că sunt suficiente stocuri de cărbune la CE Oltenia.

    Termocentrala Rovinari a avut probleme cu stocurile de cărbune, zilele trecute. Luni, în depozitele colosului energetic, erau doar 20 de mii de tone de lignit, cantitate ce ajunge pentru funcționarea unității doar într-o zi. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, îl taxează pe ministrul Energiei, care a dat asigurări că sunt suficiente stocuri de cărbune la CE Oltenia, pentru a trece peste perioada rece a anului. Liderul sindical afirmă că pozele și declarațiile nu țin nici de cald, nici de foame”.

    Dacă vor veni câteva săptămâni de ger, vine Burduja și-și face poze cu directorii prin termocentrale și cred că asta ne va încălzi. Fac o glumă și eu. Pozele și declarațiile nu țin nici de cald, nici de foame. O să rămânem cu pozele pe care le face Burduja cu directorii, cu anumiți lideri de sindicat. Și Virgil Popescu tot așa a făcut. Eu am mai spus, dincolo de vorbe și de declarații, dacă aceste vorbe și declarații nu sunt urmate și de fapte, rămânem doar cu vorbele și cu pozele”, spune sindicalistul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!