spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 20, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu a ajuns la a noua victorie...

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a ajuns la a noua victorie consecutivă

    CSM Târgu Jiu își continuă seria victoriilor în  Liga a 4-a, după ce a învins, sâmbătă, 19 octombrie, în deplasare, scor 3-0, pe Petrolul Bustuchin. Partida a contat pentru etapa a 9-a.

    ”Dubla” lui Marian Habet și reușita lui Albert Cărămidaru au adus a 9-a victorie din acest sezon, pentru echipa lui Mario Găman.

    Mario Găman a început meciul de la Bustuchin cu următorul 11: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Mari, na, Sebastian Popescu – Marian Habet, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Ovidiu Rasoveanu, Adelin Pîrcălabu – Bebeto Lupuleț. Pe parcurs au mai intrat Antonio Surcel, Mario Țambu, Robert Ciocea, Mihnea Tutunaru și Dragoș Blaj.

    A fost un meci la discreția echipei din Târgu Jiu, care a dominat fără probleme partida. Pe lângă cele trei goluri, băieții lui Mario Găman au avut și alte oportunități de a marca. Au trimis de două ori mingea în bară, în timp ce gazdele au avut o singură șansă de a marca.

    Mario Găman, antrenorul principal al CSM Târgu Jiu, a spus că victoria este binemeritată: „O victorie meritată, pe un teren impecabil. Vreau să-i felicit pe băieți pentru prestația de astăzi. Am avut o primă repriză excelentă din toate punctele de vedere, iar în repriza a 2-a ne-am relaxat puțin, dar per total suntem mulțumiți de ceea ce am arătat astăzi”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!