spot_img
18 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateVIDEO Coș de gunoi distrus de un bărbat într-o stație de călători...

    VIDEO Coș de gunoi distrus de un bărbat într-o stație de călători din Târgu Jiu. Momentul a fost filmat

    Un coș de gunoi din incinta unei stații de călători din municipiul Târgu Jiu, care aparține societății de transport Transloc, a fost distrus de un bărbat. Imaginile cu individul care a început să lovească cu picioarele coșul de gunoi au fost postate pe Facebook. În imagini se observă cum bărbatul lovește de mai multe ori coșul de gunoi. Stația de călători este situată în zona Vădeni, din Târgu Jiu.

    Paguba se ridică la 2.000 de lei

    Reprezentanții societății Transloc spun că paguba produsă este de aproximativ 2.000 de lei și că a fost depusă o plângere la poliție pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.
    Silviu Pîrvuțoiu, directorul tehnic al societății Transloc, a spus că imaginile au fost puse la dispoziția oamenilor legii: „S-a făcut plângere la poliție și urmează să se constituie un dosar penal pentru distrugere. Un coș de gunoi are o valoare de aproximativ 2.000 de lei. A dat cu picioarele în el și a fost spart. În toate stațiile de călători există camere de luat vederi și se înregistrează orice fel de incident“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!