spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitate10,5 milioane de lei pentru SJU Târgu Jiu. Ministerul Sănătății aduce aparatura,...

  10,5 milioane de lei pentru SJU Târgu Jiu. Ministerul Sănătății aduce aparatura, Consiliul Județean dotează saloanele

  Noi investiții la Spitalul Județean de Urgență. Consiliul Județean a aprobat un proiect de hotărâre prin care va dota cu mobilier nou mai multe secții. Între timp Ministerul Sănătății a alocat noi sume de bani care vor întregii dotările privind aparatura medicală.

  „Avem un proiect important pentru o nouă listă de achiziții pentru Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Având în vedere că Ministerul Sănătății a alocat de curând suma de 6 milioane de lei, am luat hotărârea ca aparatul de radiologie pe care noi ne angajasem să îl cumpărăm, să îl achiziționăm din acești bani, iar, din fondurile proprii, de 4,5 milioane de lei, vom achiziționa 555 de paturi, noptiere și saltele cu huse impermeabile. Mobilierul va fi distribuit pe diferite secții dar prioritate vor avea secțiile de cardiologie, ginecologie și endocrinologie având în vedere că în luna august va fi în SEAP publicată procedura de achiziție, de 4 milioane de lei pentru reabilitare”, a declarat Cosmin Popescu președintele Consiliului Județean Gorj.

  La pediatrie, se lucrează

  Între timp și secția celor mici a fost modernizată. Șantierul este încă deschis. „Secția de pediatrie va fi gata în două săptămâni. Este reabilitată în proporție de 90% iar mobilierul este nou. Încă se lucrează la hol în zona liftului pentru ca tot etajul să fie reabilitat”, a mai spus șeful județului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: